Blizanci: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. Razdražljivost i napetost zbog velike količine poslova koje morate završiti u kratkom roku pratiće vas većim dijelom ove sedmice. Odnosi sa kolegama će biti blago zategnuti i trebalo bi da vodite računa da ne potencirate na problemima, već da pokušavate da se ukllopite, kako znate i umijete. No, ovo ne znači da ne možete ostvariti neke kvalitetne saradnje i čak pokrenuti nove poslovne aktivnosti. Budite sigurni da će i nove ponude doći do vas u ovom periodu, samo je pitanje koliko ćete imati vremena i mogućnosti da im posvetite svoju punu pažnju. Ionako ćete imati dosta slabu organizaciju i fokusiranost na posao.

Ljubav. Bliskost između vas i emotivnog ili bračog partnera naglašenija je tokom ove sedmice. No, to ne znači automatski da će vaš odnos funkcionisati savršeno. Povremeno ćete imati ipak problem da se uklopite, najviše iz razloga što ćete oboje pokušavati da se postavite kao osoba koja treba da upravlja odnosom. Nesuglasice ne rješavajte raspravama, bar sada imate mogućnosti da lijepom riječju, nježnošću i većim pokazivanjem pažnje i ljubavi sve prevaziđete na neuporedivo lakši način. Samci još uvijek nisu u onom svom najboljem izdanju, ali se vidi da polako počinjete da izlazite iz statičnog perioda po pitanju emocija. Očekuje vas ove sedmice neuporedivo više kontakata sa suprotnim polom, flertovi i jedna življa i podsticajnija atmosfera. Već za vikend otvara vam se prva, prava ljubavna šansa.

Zdravlje. Postoje mogućnosti za padove imuniteta, naročito kod starijih Blizanaca. Podložni ste stresu i morate se truditi da nađete dovoljno vremena za obnavljanje snaga svog organizma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info