Bik: Sedmični horoskop za period od 26.06. do 02.07.2017.

0

Posao. I ova sedmica Bikovima potencira na velikom broju obaveza, na jakim aktivnostima sa poslovnim partnerima i saradnicima, ali i na povremeno nestabilnom i zahtjevnom odnosu sa kolegama. Neke nove poslovne mogućnosti mogu se otvoriti pred vama tokom ovog perioda i valjalo bi da razmislite koliko pronalazite sebe u njima. Moguće je da će vam predstavljati problem da uklopite postojeće poslove sa ovima koji vam se nude. Ipak, nemojte automatski odbijati – problem u usklađivanju će biti naglašen samo jedno kratko vrijeme. Pregovarajte, dogovarajte se – imate puno mogućnosti u ovim danima!

Ljubav. U vašim emotivnim i bračnim relacijama sve bi više-manje trebalo da bude u redu tokom ove sedmice. Ovo, naravno, važi ukoliko ne vi i partner ne “uključite” ljubomoru i posesivnost. Ako dođe do rasprava koje su zasnovane na ovim motivima, trebalo bi da se potrudite da smirujete situaciju, a ne da dolivate ulje na vatru. Na taj način ćete pregurati prvu polovinu sedmice, koja bi inače mogla biti dosta napeta. Ukoliko ste slobodni, imate mnogo prilika za aktivnosti, za izlaske, za nova poznanstva. Da će vam se pružiti dosta emotivnih šansi tokom ovog perioda, to svakako stoji. Nemojte dozvoliti sebi da ostanete kod kuće i da propustite zanimljiva dešavanja koja vas zovu sa svih strana. Neke od vas strasti će uvući u nešto što bi mogli, bar trenutno, nazvati avanturama ili kombinacijama. Da li će neke od ovih priča ići u iole ozbiljnijem pravcu, to samo može pokazati vrijeme.

Zdravlje. Istina je da vam kretanje i sportske aktivnosti u ovom periodu prijaju, ali bi ipak trebalo da vodite računa da se ne preforsirate, eventualno povrijedite.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info