Dnevni horoskop za 24.06.2017.

0

Ovan

OvanMlad Mjesec u polju doma i porodice otvara pred vama period u kojem će nastupiti promjene u familijarnim odnosima. Idete u novu životnu fazu. U emotivnim relacijama danas postoji neka forma isključivosti kada je voljena osoba u pitanju – moguće je da se pomalo ljubomorni.

 

Bik

BikMlad Mjesec u polju komunikacije, kontakata, dogovora uvodi vas u novu životnu fazu, ispunenu živošću i brzim dešavanjima. Vrlo ste se intenzivno zainteresovali za nekog – ovdje se komunikacija odvija jako brzo i sve ide u pravcu ljubavnog susreta.

 

Blizanci

BlizanciMlad Mjesec u polju posla i finansija uvodi vas u novu životnu fazu u ovim segmentima. Danas – moguće je da se pojavila osoba koja vas je naprečac osvojila i koju nikako ne možete da izbacite iz glave. Mogućnost jačeg kontakta u drugom dijelu dana.

 

Rak

RakMlad Mjesec u vašem znaku i polju ličnosti daje vam mogućnosti da se u narednom periodu više usmjerite na ono što je vama od najvećeg značaja. Čini se da ćete se najviše okrenuti ka emotivnom životu. Sa partnerom intenzivan i vrlo emotivan kontakt.

 

Lav

LavMlad Mjesec u polju intuicije i podsvijesti donosi vam u narednom periodu drugačiji način razmišljanja i nove planove. Osoba sa kojom ste ranije imali komunikaciju, ponovo se aktivirala prema vama. Najradije biste odmah “poletjeli”, ali čekate da vidite razvoj situacije na dalje.

 

Djevica

DjevicaMlad Mjesec u polju prijatelja, podrške, budućnosti, otvara pred vama period ispunjen šansama u ovom segmentu. Danas funkcionišete besprijekorno, vrlo ste odlučni, a u isto vrijeme – svojim nastupom lako osvajate. Možda je pravi momenat da pokažete nekome zainteresovanost.

 

Vaga

VagaMlad Mjesec u polju karijere uvodi Vage u nove poslovne okvire i mogućnosti. Stvari vam danas u potpunosti idu naruku. Naročito kada je emotivni dio u pitanju – ako imate partnera, funkcionišete odlično. Ako ste sami – pravac u osvajanje!

 

Škorpija

ŠkorpijaMlad Mjesec u polju inostranstva, planova, ekspanzije donosi vam u narednom periodu velike mogućnosti u ovim segmentima. Samci danas dobijaju vrlo interesantnu ponudu od osobe preko posla ili preko društvenih mreža.

 

Strijelac

StrijelacMlad Mjesec u polju promjena uvodi vas u period u kojem ćete moći da napravite neke velike zaokrete u više životnih segmenata. Dosta ste se smirili po pitanju emotivnog partnera – uspjeli ste da pronađete zajednički jezik i odnos sada funkcioniše dobro. Nekima od vas stoji tajni susret.

 

Jarac

JaracMlad Mjesec u polju partnerstava uvodi vas u promjene po pitanju poslovnih i partnerskih odnosa. U prepodnevnim satima ćete imati neki “prazan hod” – možda ćete tada biti više usmjereni na lične prioritete. Osoba preko posla vam jasno daje do znanja da je zainteresovana za vas.

 

Vodolija

VodolijaMlad Mjesec u polju svakodnevnice skreće pažnju Vodolijama da će naredni period biti dosta naporan, ali da će obilovati šansama za promjene u poslovnom segmentu. Što se emotivnog dijela tiče, tu očekujte danas veliki pokret. Jedna osoba vas interesuje sve više i jedva čekate da se tu nešto i dogodi.

 

Ribe

RibeMlad Mjesec u polju ljubavi uvodi Ribe u novu životnu fazu, ispunjeniju prilikama za zadovoljstvo i sreću. Velika podrška stoji i od strane prijatelja. U emotivnom dijelu – ispunjenost, zadovoljstvo. Slobodnima stoji neočekivan susret i odličan provod.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info