Dnevni horoskop za 23.06.2017.

0

Ovan

OvanŠtagod radili ili odlučivali, nećete gubiti razum i objektivni uvid u situacije. Unutrašnji nemir neće vam dopustiti da sjedite besposleno. Izbjegavaćete razmišljanja o sebi i zaključiti kako je rad najbolji lijek za vaše rane. Ako ste u braku, primijetićete kako se odnos snaga mijenja u vašu korist, odnosno da vi postajete dominantniji.

 

Bik

BikRaspoloženje će vam biti promjenjivo, a odnosi s drugima dvostrukog karaktera; s nekima ćete se slagati odlično, a s drugima nikako. Mogli biste se odvažiti na veliki finansijski trošak koji može biti povezan s kupovinom namještaja, automobila, tehničke robe. Provjerite je li roba u ispravnom stanju!

 

Blizanci

BlizanciMjesec u vašem znaku pojačaće potrebu za flertom i zavođenjem. Ljubavna zbivanja biće obojena daškom romantike i strasti, a ako ste u vezi, znaćete unijeti dinamiku u odnos. Ljudi će se ugodno osjećati u vašoj blizini, tražiti vaše društvo i rado vam izlaziti ususret.

 

Rak

RakBićete nostalgičnog raspoloženja. Neki među vama mogli bi se prisjetiti neprežaljene ljubavi i o njoj maštati. Drugi će razmišljati o dubljem smislu života, tražeći odgovore na neka svoja pitanja. Osamite se, potrebno vam je da se odmaknete od posla, buke i ljudi, ma koliko neko blizak kritikovao i pogrešno protumačio vaše ponašanje.

 

Lav

LavVrlo intenzivna razmišljanja o budućnosti. Sumirate utiske iz prethodnih dana i pravite planove na dalje. Pokušavate da nađete način da riješite jednu situaciju. Osoba koju ste doživljavali kao prijatelja počinje da pokazuje znakove naklonosti prema vama. Ni vi niste u potpunosti ravnodušni.

 

Djevica

DjevicaUspjeli ste da sredite neku poslovnu problematiku i danas ćete se malo “raspustiti”. Obavićete samo ono što je najneophodnije ili ono što ste eventualno obećali. Sve ostalo ostaje za narednu radnu sedmicu. Sa emotivnim partnerom pravite planove – mogućnost izlaska u društvu zajedničkih prijatelja.

 

Vaga

VagaDobro ste raspoloženi, blistate – i to svi oko vas primjećuju. Sve u poslovnom segmentu funkcioniše dosta dobro i možete da se opustite. Vrijeme je da se više angažujete po drugom pitanju, a to su vaše emotivne relacije. Pravi je trenutak da napravite neke konkretnije poteze.

 

Škorpija

ŠkorpijaNeke kockice su počele da dolaze na svoje mjesto i polako osjećate da se opuštate i da ona nervoza koja je prosto “kuvala” u vama polako nestaje. Imate podršku za svoje planove od strane ženskih osoba. U emotivnom segmentu stoji neka forma statičnosti – više razmišljate nego što djelujete.

 

Strijelac

StrijelacIako vas još uvijek muče neke sitnije nedoumice i nesigurnosti, ipak je dobar trenutak da pokrenete pitanja koja vas interesuju u poslovnom segmentu. Ako ne postoji “savršeni momenat” – onda ga vi napravite svojom inicijativom. Ovo važi i za poslovne, ali i za vaše emotivne relacije.

 

Jarac

JaracSa nekim obavezama ćete zaršiti brže i lakše nego što ste planirali. Čak i povremeni zastoji neće u većoj mjeri uticati na krajnji rezultat. Možete biti zadovoljni. Shvatate da na neke ljude možete zaista da se oslonite. Vrijeme je da se opustite i doprinesete da odnos sa voljenom osobom bude bolji.

 

Vodolija

VodolijaRaspoloženje vam je super, zabavljate sve oko sebe i neki saradnici vam čak mogu zamjeriti da ste neozbiljni. Ipak, brzo ćete ih razuvjeriti – kada su poslovne obaveze u pitanju, vi i te kako umijete da budete pouzdani. Jedva čekate susret sa voljenom osobom. Nestrpljivost i velika želja.

 

Ribe

RibeDobar je momenat da napravite malo bolju organizaciju svojih dnevnih obaveza. Prilično ste smireni i fokusirani pa će sve u poslovnom segmentu funkcionisati jednostavnije. Jake mogućnosti da stupite u vrlo interesantan kontakt sa osobom preko segmenta prijatelja ili društvenih mreža.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info