Dnevni horoskop za 22.06.2017.

0

Ovan

OvanOvo je dan kada možete privesti kraju dosta toga, ali budite sigurni – sve situacije će vas maksimalno iscrpiti. Ljudi sa kojima dolazite u kontakt danas previše zahtijevaju od vas pa možete biti nervozni i napeti. Emotivni partner postavlja zahtjeve koje vi niste sigurni da li možete da ispunite.

 

Bik

BikZabrinuti ste u kom će pravcu krenuti neke situacije u poslovnom segmentu. Sve izgleda vrlo obećavajuće i samo se nadate da se u posljednjem trenutku nešto ne postavi kao prepreka. Ispunjenost u kontaktu sa voljenom osobom. U odličnom ste raspoloženju, prosto zračite.

 

Blizanci

BlizanciIako je nešto izgledalo na prvi pogled lako, ispašće da ćete morati da se žestoko potrudite da biste završili posao. Postavljate sebi prevelike zahtjeve – poneki put idete suviše u detalje. U odnosu sa voljenom osobom danas struji previše nervoze. Ne sjedite kod kuće, izađite – bolje ćete se osjećati.

 

Rak

RakIako vama danas vaši postupci izgledaju kao potpuno korektni i uobičajeni, više je nego evidentno da njima provocirate one sa kojima dolazite u kontakt. Drugi vas mogu smatrati napornima i osobom koja misli da je uvijek u pravu. Previše očekujete od susreta sa nekim, nemojte se razočarati.

 

Lav

LavDanas je moguće da će na dnevni red doći sve ono što je do sada bilo u zastoju. Odjednom ćete se naći preplavljeni obavezama koje morate završiti, dok u isto vrijeme imate više sastanaka na koje morate otići. Komunikacija sa nekim je prosto “uzavrela”. Samo se čeka momenat za pravi pokret.

 

Djevica

DjevicaDanas nema ništa lagano. Sve će u poslovnom segmentu funkcionisati “na guranje” i kroz veliki stres. Pokušajte da se ne pogubite u potpunosti u dešavanjima i informacijama koje vas sa svih strana zatrpavaju. Voljena osoba vam ne govori ono što želite da čujete.

 

Vaga

VagaI privatne i lične obaveze danas su svuda oko vas. Povremeno nećete znati na koju stranu da se okrenete i čemu da posvetite pažnju, date prioritet. I odnos sa voljenom osobom ne funkcioniše lagano – red ljubavi, red nerviranja. Moguće su i rasprave. Budite spremni na kompromis.

 

Škorpija

ŠkorpijaMuče vas neki dogovori ili eventualno problemi sa papirima. Svjesni ste da ste nekim svojim potezima možda napravili problem. Pokušaćete da sredite onoliko koliko je to u vašoj moći. Neke stvari su stigle do tačke ključanja u odnosu sa voljenom osobom. Možete biti dosta neprijatni.

 

Strijelac

StrijelacDanas ćete se jako angažovati oko svega onoga što ste do sada zapostavljali ili što je bilo pod nekom formom blokade. Ako očekujete pomoć drugih, to bolje otpišite odmah. Sve ćete morati sami. Voljena osoba ima neke primjedbe na račun vaših prijatelja. Ovdje ćete se teško usaglasiti.

 

Jarac

JaracDanas su mogući problemi u komunikaciji sa autoritetima ili nadređenim osobama. Takođe, teško ćete uspijevati da usaglasite privatne obaveze sa onim poslovnim. Partner vam i te kako može zamjeriti ako ne ispunite neko obećanje koje ste mu dali. Mogućnost rasprave.

 

Vodolija

VodolijaVi ste u dosta dobrom raspoloženju i bez većih nerviranja ćete preći preko situacija koje će se dešavati. Iako vam nije milo što se neke stvari odlažu ili što dolazi do promjena u dogovorima, to uspijevate da prevaziđete. Iako mislite dobro, vaše riječi mogu voljenu osobu vrlo nezgodno “ubosti”.

 

Ribe

RibeNerviranje zbog finansija. Moguće je da je neplanirano došlo do odlaganja isplate koju ste očekivali ili vam je pak dio finansijskog kolača zakinut. Nešto jača nervoza na poslu danas. Veliko uzbuđenje i nestrpljivost povodom susreta sa jednom osobom.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info