Besplatna projekcija filma „Stado“ u okviru „m:tel Open Dive In“ akcije

0

Stiže dašak prošlih vremena u četiri grada

Kompanija m:tel će u periodu od petka, 23. juna,  do ponedjeljka 26. juna, građane Doboja, Gradiške, Prijedora i Novog Grada ugostiti u „kinu na otvorenom“. Akcijom Open Drive In, m:tel će na kratko oživiti stare filmske uspomene.

Nekada megapopularni fenomen, a danas mnogima draga uspomena i simbol prošlih vremena, uživanje sa društvom i gledanje omiljenih filmova iz automobila pod vedrim nebom, oživjeće kroz niz zabavnih događaja kakvi dugo nisu organizovani na ovim prostorima. Ulaz u „m:tel Open Drive In kino“ je potpuno besplatan, a ljubitelje domaće filmske produkcije očekuje projekcija popularnog filma Nikole Koje, komedije „Stado“.

“Stado” je satirična komedija i ujedno priča koja može biti ispričana na mnogo jezika i u mnogo država, pa čak i u mnogo različitih vremena. Neizlječivi entuzijasti, slijepi za objektivne okolnosti, stavljaju na kocku svoju egzistenciju u želji da naprave veliko umjetničko djelo.

Ova neobična akcija realizovaće se po sljedećem rasporedu:

Doboj, bazeni „Džungla“ – petak, 23. jun

Gradiška, bazeni „Gradiška“ – subota, 24. jun

Prijedor, Socijalno parkiralište – nedjelja, 25. jun i

Novi Grad, Pionirska ulica – ponedjeljak, 26. jun.

Vrata kina se otvaraju u 21 čas na svakoj lokaciji, kada svi zainteresovani posjetioci mogu da zauzmu svoje parking mjesto prije početka projekcije, predviđene za 22 časa.  Na svakoj lokaciji će biti 40 raspoloživih mjesta za parkiranje.

Za više informacija o ovoj i drugim akcijama kompanije m:tel posjetite blog kompanije m:tel na adresi blog.mtel.ba ili m:tel društvene mreže,  a detalje o raznovrsnim Open TV sadržajima saznajte putem m:tel stranice.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info