Astrologija braka: Vodolija

0

Žena Vodolija, predstavlja jedan od najviših tipova horoskopa, ali ona nikada neće uskočiti u brak sa lakoćom divnog i senzibilnog Raka ili Ribe. Međutim, žena Vodolija je od svih ostalih znakova, najbolje opremljena za brak.

Ona je sposobna, intelektualna, adaptivna i često vrlo talentovana žena. U stanju je da izdrži dugi radni dan, bez umora i da potom bude izuzetna domaćica i divan prijatelj svome mužu.

Dopada se ljudima, a njen jednostavan način ophođenja sa njima čini njenu kuću centrom društvenih zbivanja. Po duši je jako širokogruda i nikada neće biti sumnjičava u pogledu muževih poslova i obaveza van kuće. Prirodno, ona mu vjeruje. Njeno ponašanje na bilo kom mjestu je bez prigovora. Ona je toliko plemenita da će radije sama patiti nego što će dopustiti da to drugi čine. Nekonvencionalna je i simpatična.

Emocionalno je zavisna, ali je kroz život vodi njen um, a ne afekti. Najbolje joj je da se uda za intelektualca u čijim će poslovima moći da učestvuje ravnopravno i koji će biti dovoljno pametan da njene nesumnjive kvalitete iskoristi.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info