Astrologija braka: Vaga

0

Žene rođene u ovom znaku predstavljaju najinteresantnije osobe, kako za ljubav tako i za seks. Muškarci se bukvalno “lijepe” za njih. Ove žene su vrlo ženstvene i privlačne, što dobijaju od Venere, planete koja je zaštitnik i vladar ovog znaka.

Izgledaju vrlo delikatno i imaju produhovljen pogled. One su idealne supruge za bogate i uspješne muškarce, koji vole da se prema svojoj ženi odnose kao prema kakvom siročetu kome je potrebna stalna zaštita. Često izgledaju vrlo egzotično, ali nisu toliko lomljive koliko izgledaju. Žena Vaga je dobar mentalni sagovornik, široka je u svojim prijateljstvima i sposobna je da unese harmoniju u porodični život.

Jedan od njenih najsnažnijih poena je talenat za harmoniju i slogu. Ona instiktivno zna kako treba sa ljudima i privlači različite socijalne krugove. Ali u isto vrijeme, kad se jednom uda ili dok je u braku, ona neće zanemarivati svoje porodične obaveze, već će svojoj djeci i mužu pružati svu pažnju i ljubav, za šta je njena blagorodna duša spremna uvijek i u svako doba.

Žena Vaga je žena luksuza. Obično je vrlo privlačna, tako da je uvijek okružena mnogim obožavaocima koji je u stopu prate očekujući njenu pažnju. Međutim, ona je ipak u stanju da sasvim dobro izbalansira odnose sa drugim muškarcima, tako da, čak iako popusti nečijem udvaranju, nikada neće dopustiti da joj flert izađe van kontrole. Ovaj tip žene ne podnosi skandale i, pošto je veoma privlačna, njen život je nekad mnogo komplikovaniji nego životi ostalih žena.

Najčešće je obasuta ljubavlju svog muža. Odgovorna je i intuitivna. Njen odnos prema bračnom životu je, i pored svega, zadovoljavajući pa se može reći da je ona najbolja supruga, u doslovnom smislu riječi.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info