Astrologija braka: Strijelac

0

Ona je najbolja da bude pravi i iskren drug svome mužu. Ove žene često na vrlo inteligentan način učestvuju u poslovima svoga muža. Žena Strijelac nije napadna, ona ima dovoljno strpljenja da sačeka trenutak u kome će biti pitana za savjet, a onda kada se to desi, ona neće biti zanimljivi slušalac, nego vrlo mudar savjetodavac.

Njeno pravo polje djelovanja su razni hobiji i sportovi. Sav život napolju izuzetno je zanima i okupira. Voli pecanje, lov, jahanje i takmičarske sportove. Tako muškarac ne treba mnogo da traži kompanjona za sve ove vidove zabave ako se oženi ženom rođenom u znaku Strijelca. Ona je entuzijasta kad su u pitanju sve vrste aktivnosti, društvenog, građanskog života, sporta ali i kockanja u kome uživa. Jasno je da muškarac sa ovakvom suprugom može imati divan i zanimljiv život.

U kući, ona je jako ekspeditivna i zna sa djecom. Ona je žena kojoj se može vjerovati. Zahtijevaju aktivan i brz život. Pošto gotovo uopšte nisu ljubomorne, one imaju širok krug prijatelja oba pola. Vrlo su sposobne da izbjegnu sve emocionalne komplikacije. Ponekad mogu biti sumnjičave u odnosu na muža, ali to iskazuju sa izuzetnim taktom i mjerom.

One, međutim, nisu tako taktične kada se radi o svakodnevnim problemima. Pošto su vrlo otvorene, one se često “izlijeću” kada govore o drugima ili pak poštuju princip: “Što na umu to na drumu”. Emocionalno , ona je vrlo nervozna. Ne pravi fetiš od fizičkih odnosa, ali ipak uživa u seksu i zahtijeva muževu pažnju i ljubav. Njen pristup seksu je rafiniran i inspirativan.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info