Astrologija braka: Škorpija

0

Škorpija, kao supruga, pripada vrlo primitivnom tipu, jer su njeni najdublji ženski instinkti poremećeni različitim funkcijama njene prirode. Ona shvata brak vrlo ozbiljno i ima jedan staromodan odnos prema onome što se smatra “porodičnim obavezama i dužnostima”, čak i kada je jako zaljubljena u svog muža. Ukoliko uspije da potisne taj konzervativizam, ona će slijediti govor svoga srca bez ikakvog kajanja.

Najbolje supruge su one koje su lojalne i kuražne, kojima nije potrebna vruća atmosfera u kući da bi njihova ljubav mogla da plamti. Uživaju u odgovornosti i u velikoj porodici koja im je “povjerena na brigu”. One su vrlo sposobne osobe za različite profesije, ali kada jednom ostanu u kući, svu svoju energiju i talent usmjeriće na svoj dom i djecu. Izuzetne su u tome, mnogo bolje od žena Rakova ili žena Bikova, koje svoj porodični život uređuju na bazi instinkta.

Mnogo toga u njenom domu zavisi od njenog raspoloženja ili od jačine osjećanja. Ona je jedan snažan i nepokolebljiv karakter koji sve što čini, čini iz najskrivenijih dubina svoga bića. Iako je vrlo posvećena svome mužu, ona nikada ne idealizuje onoga koga voli.

Njen odnos prema svijetu je vrlo realističan, tako da svoga čovjeka vidi upravo onakvog kakav je. Njeni seksualni apetiti su veliki i ona zahtijeva snažno zadovoljenje. U nekom smislu, ona inklinira ekscesnim situacijama i, iako su njeni moralni nazori strogi, uvijek će prvo zadovoljiti svoje seksualne apetite pa će ih tek onda prosuđivati. Njoj je potreban vrlo umješan muškarac, koji joj neće stajati na putu, ali koji će moći da je zadovolji.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info