Astrologija braka: Ribe

0

Ona je idealno prilagođena domaćem životu. Nije ni toliko aktivna ni toliko sposobna kao ostale žene, ali svojim duhovnim sposobnostima i svojom emocionalnošću, baca u sjenku mnoge druge žene. Možda baš zato ona nema toliko uspjeha kod muškaraca kojima je na prvom mjestu lični komfor i snažna kuća.

Od svog doma napraviće udoban i miran kutak, međutim, često nema dovoljno snage da sve svoje ideje sprovede u djelo. Iako žena rođena u ovom znaku može biti i lijepa i talentovana i samopopustljiva, ona će najčešće cijeli dan provesti u sanjarenju, samo zamišljajući zabave ili, što je mnogo opasnije po brak, erotske igre i senzualna zadovoljstva. Ovakva samopopustljivost može zaista biti pogubna.

Ponekad je zdravlje ovih žena delikatno i osjetljivo i tada je potrebno uložiti mnogo volje, snage i strpljenja kako bi joj se povratio entuzijazam i optimizam. Ovi negativni aspekti njene prirode ne moraju se uvijek pokazivati u tom intenzitetu, a ako bude našla pravog i strpljivog čovjeka, ona će biti draga, omiljena, simpatična i posvećena žena i mužu i djeci.

Nevjerovatno su odgovorne i to ih čini pravim drugarima, u bukvalnom smislu riječi. Prilagodljive su i vole da eksperimentišu, a njihov koncept seksa je divan. Daleko je od prosječnog.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info