Astrologija braka: Rak

0

Ona je tipična majka. Širi materinske uticaje najviše od svih u horoskopu. Kada je u svom elementu, ona je simpatična, srdačna, strpljiva, posvećena, adaptivna, zaštitnički raspoložena i zadovoljna svime što joj muž pruža. Njen dom je tamo gdje njen muž to odluči. Ona zna i umije da služi i sebi i drugima. Voljena je i poštovana, a mnogi je idealizuju kao tipičnu majku.

Sve ovo, naravno, zavisi od planetarne kombinacije svake žene rođene pod ovim znakom. Mnoge žene Rakovi imaju mnogo od navedenih kvaliteta. One su prave majke, pune ljubavi za svoju porodicu, ali često su i promejnjivog raspoloženja i ne znaju kako da nađu mjeru u svojim osećanjima bilo da su ona pozitivna ili negativna. Ovim ženama je vrlo lako da se udaju. Ona traži zaštitu i uvijek je nalazi. Ali, ako se radi o ženi koja nema jak karakter, ili dobru porodičnu pozadinu, onda će tražiti apsolutnu pomoć muža u svim oblastima života. Njen muž je u njenoj mašti toliko idealizovan da ga ona stavlja na pijedestal, a ako je ikad iznevjeri, biće to za nju šok iz kog se neće lako povratiti. Ako je dobro aspektovana, ona će svom mužu biti vjeran i stabilan oslonac.

Žene Rakovi su strašno posesivne i sve što se tiče života njihove porodice, maksimalno ih okupira. Ponekad ove instiktivne žene imaju izuzetan smisao za biznis i u stanju su da sa nevjerovatnom mudrošću načine neke sjajne potez ili da svome mužu daju savjet od neprocjenjive vrijednosti. Opšte uzevši, radi se o jednom totalno “ženskom” karakteru, a čovjek koji ženu Raka uzme za suprugu, biće siguran da je oženio jednu pravu ženstvenu ženu.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info