Astrologija braka: Ovan

0

Neki horoskopski znaci, bez obzira na to da li se radi o takozvanim “muškim” ili “ženskim”, stvaraju bolje žene od muškaraca i obrnuto. Ovan je vrlo muževan znak, ali muškarci Ovnovi nisu tako “čisti” tipovi, tako da tada dolazi do gubitka snage samog znaka. Žena rođena u ovom znaku predstavlja jedan od najrazvijenijih ženskih tipova horoskopa.

Sve žene Ovnovi predstavljaju divne žene kojima odgovaraju samo ambiciozni muževi. Imaju briljantan, nezavisan um i zdrave su tjelesno. Vole da provode svoje vrijeme u konstruktivnim i pametnim razgovorima, u dobrom i poštovanom društvu. Ponekad žele da pomažu pa i da se miješaju mužu u posao. Ženu ovog tipa nikada nećete vidjeti kako umire od dosade ili se izležava u krevetu žaleći se na kojekakve bolove. Ona je, prije svega aktivna, plemenita i pravi je drug svome mužu.

Izgleda lijepo i trudi se da ostavi utisak. Vrlo je ponosna na svoj izgled. Ponos je jedan od njenih najjačih aduta. Gotovo uvijek ima krajnje visoko mišljenje o sebi i svojoj porodici i nikada se neće ustezati da to i javno prizna, što će mnoge navesti na ljubomoru.

Ljubomora i želja za takmičenjem u društvenom smislu, dvije su njene najlošije osobine. Ljubomorna je uvijek kada joj muž ne posveti dovoljno pažnje. Ona zna da je dobra i upravo zato želi da se muž koncentriše samo na nju i ni na šta više. Ovaj tip žene najsrećnije živi u braku, ukoliko je udata za strastvenog i posesivnog muškarca. Ona se takođe žrtvuje za svoju porodicu. Toliko umije da bude plemenita i velikodušna, ne samo prema svojoj porodici nego i prema drugima, tako da često druge dovodi u obavezu koju nisu u stanju da ispune.

Ženi Ovnu najviše odgovara tip snažnog muškarca. Njoj ni u kom slučaju ne može odgovarati povučen, stidljiv ili na bilo koji način “mekan” tip. Ona može voljeti samo onoga koga duboko poštuje i cijeni. Ukoliko muškarac zna da se prema njoj postavi na pravi način i ukoliko prihvati dominantnu ulogu u svemu, žena Ovan biće njegova do kraja života.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info