Astrologija braka: Lav

0

Žena Lav je idealan tip supruge za ambicioznog muškarca. Ona ima jedan aristokratski pogled na svijet i na društvo. Veliki je organizator, kako u sređivanju kuće tako i u činjenici da će biti jedna od prvih u raznim udruženjima i organizacijama i pratiće muževe poslove sa zanimanjem i zabavom. Ljudi vole da dolaze u njenu kuću i da joj odaju poštovanje. Ona pripada onom tipu žene koju bi svaki muškarac volio da predstavi svome šefu zato što je utisak koji ostavlja očaravajući.

Njena ljubav je strasna i požrtvovana. Ove žene su veoma lojalne i cijeli svoj život proživljavaju duboko. Umiju i da daju i da primaju. Njihove familije nikada nisu u stanju da izraze dovoljno zahvalnosti za sve što im one pružaju ili se ponekad čini da su nezahvalni i da ne umiju da cijene žrtve. Istina je da niko ne može naplatiti njeno žrtvovanje za muža i djecu. Iako joj je muž veoma vežan, ona će uvijek biti gazda u kući.

Ako je žena Lav dovoljno vješta da se uda za pravog i dominantnog muškarca, sve njene osobine, i dobre i loše, biće dovedene na pravu mjeru. Odgovara joj mišićav i u svemu snažan muškarac.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info