Astrologija braka: Jarac

0

Ovaj znak nije baš idealan za ženu. Po svojoj prirodi, Saturn, vladar ovog znaka, oduzima ženstvenost. Načelno, žena Jarac je kao pojava muškobanjasta, a njen temperament poprima muške odlike: sposobnost, vjernost, sistematičnost.

Vođenje domaćinstva za nju je zabava: ona je i kuvarica i kućni ekonomist, domaćica i vrlo je ambiciozna u pogledu uspjeha svoga muža i djece. Međutim i pored svega navedenog, muškarac kojii je oženi, neće se baš usrećiti sa njom.

Ono što ženama rođenim u ovom znaku nedostaje je ženstvenost, blagost i fizički izgled Vage ili Ribe. Takođe, nedostaje im i emocionalna plemenitost žena rođenih u Ovnu ili u Lavu. Čak nije prisutna ni srčana druželjubivost žene Strijelca. Umjesto svega toga, ženu Jarca odlikuje skrupuloznost, integritet i robovanje svojim dužnostima. A ne treba zaboraviti da mnogi muškarci više vole toplinu nego i najsavršenije hladno savršenstvo.

Na mnogo načina, ovim možemo biti nepravedni prema ženi Jarcu. Jer i pored svega, ona je žena za poštovanje zbog svoje duboke lojalnosti, vjernosti i postojanosti koje ona nikad ne gubi. Žena Jarac je idealna supruga za muškarca koji je praktičar, koji ne traži emotivnu ili duhovnu drugaricu, ali koji želi da njegov porodični život bude smiren i bez većih uzbuđenja.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info