Astrologija braka: Djevica

0

Nasuprot svim analizama, žena Djevica, kada se uda, postaje izuzetna supruga. To je za poštovanje. Njen koncept braka je ideja legalnog prijateljstva, doduše, koje ima primjese nekakvog biznisa. Ona je sposobna da svoje domaćinstvo vodi bez greške. U njenoj kući sve sija i izgleda kao novo, odlično kuva i kod nje sve funkcioniše perfektno. Kod nje ne postoji nešto kao zanemarivanje kuće i porodice.

Međutim, njene dispozicije nisu tako dobre: sve te njene vještine, pomalo su izvještačene. U svakom slučaju, ona ipak brine o svojoj kući i o mužu, ali je njen glavni nedostatak što je u svemu veliki materijalista i račundžija. Ona ljubomorno čuva mir svoje porodice i svoj privatan život.

Emocionalno, ova žena nije suviše jaka. Ona zavisi od mnogih spoljnih uticaja, a gotovo sve čime se bavi obavlja rutinski, tako da joj sve tradicionalne obaveze izuzetno dobro pristaju. Ali duhovno prijateljstvo i emocionalna ekstaza, vrlo često joj nedostaju. U svome izgledu, ona gaji jednu sebičnu hladnoću koja naprosto zahtijeva da je neko otopi. Međutim, mora se reći i to da je niko ne može u potpunosti imati.

Sumnjivo je da li žena Djevica uopšte može da sazna šta je pravi seks i da li uopšte može da doživi vrhunac kada pokušava da zadovolji svoga muža. Ona je, međutim, vrlo pametna žena koja, samo ukoliko istinski voli, može potisnuti svoju prirodu. Najbolja je za muškarca koji je ozbiljan i čiji zahtjevi ne prevazilaze njene mogućnosti.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info