Astrologija braka: Blizanci

0

Ovaj tip žene je – intelektualka. Ona pokazuje jaku želju za intelektualnim kontaktom sa muškarcem. Prirodno je za ovu ženu da se i poslije udaje intenzivno bavi svojom profesijom. Upravo zbog toga mnogi muškarci ne mogu dugo da izdrže sa njom. Ukoliko želite sa njom harmoničnu vezu, trebalo bi da u ovom pitanju budete vrlo taktični. Ponekad i sama shvati da joj je nemoguće da uspješno radi na oba polja pa odustaje od karijere. Međutim, ona je, u najvećem broju slučajeva, zaista sposobna da te dvije stvari uskladi.

One nisu tako mnogo u svojoj kući kao ostale žene. Vrlo su rafinirane, ne podnose nered i nečistoću. U svakom društvu, ona sija posebnim sjajem. Dobro je informisana i rječita i idealan je partner za čovjeka koji ima jak i moćan profesionalni život. Odlično joj odgovaraju doktori, advokati i sve one profesije koje zahtijevaju sjajne društvene kontakte.

Ponekad su žene Blizanci sklone flertu, tako da često zadaju muke svojim mladićima ili muževima. Muškarac ove žene bi se mnogo bolje osjećao kada bi sve to ostalo samo na riječima. Njen zdrav razum i jak instinkt ipak joj neće dopustiti da žrtvuje djecu i muža za neku malu romansu.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info