Astrologija braka: Bik

0

Supruga Bik je jedna od najposvećenijih i najodgovornijih supruga u horoskopu. Ona nikada neće prva potegnuti pitanje razvoda i radije će stisnutih zuba da preživi neku krizu nego što će dopustiti da se svijet koji je jednom stvorila sruši. Izuzetno voli porodični život i svoj dom veoma lijepo uređuje. Ona je posvećena majka i voljena žena, koja je zadovoljna muževljevom pažnjom.

Izgledaju blage, rezervisane i djeluju prijateljski, ali ispod te maske one mogu biti i posesivne i ljubomorne, kao i žene Ovnovi, i materijalistički nastrojene. Razlika između žena Ovnova i žena Bikova je u tome što je ljubomora prvih usmjerena na polje ljubavi, dok je ljubomora drugih usmjerena na plan sticanja materijalnih dobara. Ona se nikada neće zapitati o muževoj vjernosti, jer se za nju to nekako samo po sebi razumije.

Vrlo je afektivna i demonstrativna osoba, potpuno okrenuta svome domu i porodici kojima u svemu služi i čemu nalazi smisao svog života. Njoj muž služi da bi na taj način svakog trenutka uživala u životu. Vrlo je zavisna od muža i sebi sama može pomoći samo ako je to neophodno. Posvećenost ovog tipa žene može najbolje biti viđena ako je uz nju jedan uspješan muškarac, tip muža koji je važan i cijenjen u svom poslu i koji joj može obezbijediti udoban i luksuzan život, bogat i miran dom u kome će moći da pokaže sav svoj društveni šarm.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info