Astrologija braka: Vaga

0

Ono što važi za Vage kao supruge, ne može se reći i za Vage muškarce, jer oni ni u kom slučaju nisu “laki” ljudi za zajednički život. Po temperamentu njima baš ne odgovara domaća atmosfera i bračni život, ali i pored toga, oni su vrlo strastveni, okrenuti tradiciji pa tako ni brak ne potcjenjuju.

Vaga suprug je razuman, on je rođeni sudija u svemu i nijedan horoskopski znak ne može sa toliko mudrosti urediti svoj život kao on. Jedna od njegovih najvrednijih vrlina je da sudbinu svoga doma drži u svojim rukama: nijedan drugi horoskopski znak nema tu sposobnost. Niži tip Vage nije dovoljno inteligentan, površan je i nezainteresovan. Pozitivan tip obezbijediće sve za svoju porodicu, a svojoj ženi pružiće kako eleganciju i luksuz u odijevanju i nakitu tako i u kući.

On je sposoban da bude vrlo strpljiv, ali i vrlo strastven. Za njega je ljubav velika umjetnost. Ovaj tip muža može biti jako razočaran ukoliko ne nađe partnerku koja može adekvatno odgovoriti njegovim strastima. Ali čak i kada ima dobrog partnera, Vaga će ponekad tražiti izlete sa strane. Međutim, on se nikada prvi neće sjetiti razvoda, čak i ako je njegov porodični život loš i bez uzbuđenja.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info