Astrologija braka: Strijelac

0

Ovaj tip muškarca zahtijeva mudru i taktičnu ženu. Ovo je, u stvari, karakteristika svih muževa, ali sa tom razlikom što su Strijelci pomalo cjepidlake i mnogo su skloniji primjećivanju lošijih strana i grešaka svog partnera. Nije baš “rođen” za bračni, odnosno, porodični život. Njegov interes za svijet je ogroman. Po prirodi je human, tako da će na neki način učestvovati u radu raznih društvenih organizacija i u rješavanju praktičnih problema svoje zajednice.

On je, u svakom pogledu, čovjek javnosti. Toliko je megaloman da mu često sopstveni život izgleda mali i nezanimljiv. Ukoliko se njegovi ukusi promijene, ne vidi zašto bi nastavio sa izražavanjem simpatije prema nekoj osobi. Čak i ako mu ništa posebno ne smeta, život i ljubav posmatra samo kao dio sportske igre. Naravno, on je “jak” u braku. Njegova žena mora biti široke svijesti, oslobođena ljubomore i pomalo bezlična, čak i ako to nije njena prava priroda. Ona će morati da bude prava umjetnica kako bi u svemu mogla da ga prati i da zadovoljava njegove interese.

Sa ovim muškarcima nije teško živeti. Ali zbog njihovog nedostatka osjećanja, velikog nestrpljenja za bilo šta što je ograničeno ili strogo utvrđeno pravilima, supruga ovog tipa moraće da proširi svoje horizonte, kako bi sa njim bila na ravnoj nozi. Njihove strasti su sportske i avanturističke. Oni su veseli i zanimljivi momci, koji ljubav doživljavaju kao srećnu okolnost. Svi njihovi osjećaji i želje usmjereni su na brzu i momentalnu akciju.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info