Astrologija braka: Škorpija

0

S njim je najteže ostvariti bračnu harmoniju ili uspješan zajednički život. Jedini način na koji je to ipak moguće izvesti je da njegova supruga bude uvijek u sjenci i da ga slijepo prati u svim njegovim nastojanjima. Ne podnosi dominantne žene u bilo kom pogledu. On je tipična staromodna duša, u kući je tiranin, kao i u ostalim vidovima društvenog komuniciranja.

Njegove ljubavne reakcije su toliko snažne i ekstremne, da je nekad sklon i nasilju. Međutim i ovaj znak ipak ima nekoliko šansi za sreću. Prije svega, on je često vrlo uspješan na svom poslu i sposoban je da izdržava sam, svojim radom, i ženu i djecu, koju najčešće obožava. On je vrlo posesivan i ljubomoran muškarac. U stvari, bez obzira na to koliko ljubavi i pažnje mu je poklonjeno, on će uvijek imati razloga za sumnju i stalno će vjerovati da i žena i djeca i poslovni prijatelji rade protiv njega. Iako najčešće sve umišlja, u neku ruku to će biti njegov primus motor.

U dubini, njegova osjećanja za ženu i djecu su zaista plemenita, ali on nikada neće naučiti da ih izrazi na pravi način. Njegova sebična ljubav zagorčavaće život i njemu i drugima. Seksualna nezajažljivost takođe je dio njegove prirode. Njegove želje su ogromne, a zadovoljstvo koje želi takođe. U pitanju moralnosti, načela je kao i sa ženom ovog znaka.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info