Astrologija braka: Ribe

0

Muž Riba je pun nesumnjivih dobročinstava za ženu i djecu. On je jedan od najomiljenijih i najpažljivijih muškaraca, koji svoju ženu predstavlja sa učtivošću. U kući provodi više vremena nego ostali muškarci, osim možda muškarca Raka, ali on nije u stanju da svoju porodicu obezbijedi pa, iako često želi da svoju ženu obraduje, on zapravo nema šta stvarno da joj da. A što je najgore i on ponekad gubi smisao za realnost.

Njegovi snovi, pojmovi i ideje, izgledaju stvarni samo njemu. Nesposoban je da se nosi sa mnogim životnim problemima. Ove karakteristike nisu baš poželjne za brak, posebno kada se radi o borbi za egzistenciju. Njegovi osnovni nedostaci su gubitak stabilnosti, snage i energije. A sve ovo tako je bitno za čovjeka koji stupa u brak i od koga se očekuje da izdržava porodicu. Ukoliko nađe stabilnu i odlučnu ženu koja će moći da ga usmjerava na pravu stranu, život sa njim mogao bi biti divan.

Muškarci Ribe su senzualni i traže zadovoljavajućeg partnera za druženje, ali i za seks. Njemu je seksualno zadovoljstvo od izuzetne važnosti i tražiće ga čitavog života.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info