Astrologija braka: Rak

0

Muškarac Rak nije osoba sa kojom je život lak, uprkos opštem uvjerenju da su Rakovi vrlo prijatne osobe. Ovaj tip je moguće podijeliti u dvije grupe: u prvu spadaju muškarci koji vole svoju kuću, ali su naporni, cjepidlake i kritični. U drugi tip spadaju pasivni, lijeni i nezainteresovani muškarci koji se najčešće žene iz koristi, nasljeđa ili zbog položaja, odnosno iz bilo kog razloga koji će im na lak način pružiti sticanje dobara ili položaja. Naravno, ovaj tip je zanimljiv i simpatičan, ali samo onda kada to sam izabere.

Međutim, bilo koji muž Rak, ma kom tipu da pripada, provodi u svojoj kući mnogo više vremena nego ostali muškarci. Gaji duboki tradicionalni osjećaj za dom i porodicu i ima mnogo od kvaliteta koji se odnose na ženu ovog znaka. Promjenjivost i sentimentalnost mogu se razumjeti kao karakterne crte jedne žene, ali kada se radi o muškarcu, ove osobine nisu baš idealne, posebno kada se jave u velikim dozama. Iako voli i ženu i djecu on, u suštini, ničim nije do kraja zadovoljan: uvijek može naći nešto što bi kritikovao ili na šta bi se žalio.

Ovi ljudi su jako senzualni i traže neprekidnu erotsku stimulaciju. Po pravilu su dovoljno vjerni, ukoliko su njihove želje zadovoljene kod kuće. On je i plašljiv te zato izbjegava opasnosti kad god je to moguće.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info