Astrologija braka: Jarac

0

Iako ovom tipu muškarca savršeno odgovara porodični život, on ni na koji način ne doprinosi njegovom duševnom ispunjenju. Ovaj tip muškarca pristaje na ženidbu, ali su njegovi lični razlozi za to najčešće sebični. Kao muževi, oni su izuzetno dobri zato što su ambiciozni i često vrlo uspješni u svom poslu, tako da mogu mnogo da zarade i da materijalno obezbijede svoju porodicu.

Oni ne daju baš mnogo slobode za akcije svojim ženama. Čak i kada u kući ima mnogo novca, oni se za svaki dinar moraju pitati. On je diktator isto koliko je i konzervativan i, kada je u pitanju trošenje njegovog novca, brzo može da padne u vatru. Žena je, u domaćinstvu u kome je on general, samo poručnik. Kao general, on je precizan, tiranin, destruktivan i nerazuman, krši sva prava kada nisu u skladu sa njegovim željama. Sve se mora podvrći krutoj i strogoj disciplini.

Nije baš idealan emotivni partner za svoju ženu, jer nema ni sposobnosti ni želja da sebe sa nekim dijeli i da napravi atmosferu zadovoljstva i uživanja. Njegove strasti su jake, ali i brze. Naravno, sve ove loše osobine mogu biti ublažene od strane mudre, nježne i strpljive žene.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info