Astrologija braka: Djevica

0

U suštini, jedini pravi tip za ženu Djevicu je muškarac Djevica. On nije zainteresovan ni za ljubav ni za strast niti je posesivan. Oni su najčešće konvencionalni, konzervativni i prihvataju domaći život, jer je to dio društvene igre. Vole da vode svoj privatni život na prijateljskoj osnovi, kao da je u pitanju komercijalni odnos.

U mnogim slučajevima preferiraju da ostanu neženje, jer je to nekako prirodna osobina ovog znaka. U manjoj ili većoj mjeri, ova osobina karakteriše sve muškarce rođene u ovom znaku. Kao muževi, imaju mnogo osobina kao i žene Djevice. Jedna od dobrih stvari je ta što je to sposoban muškarac, koji obezbjeđuje komforan i luksuzan život svojoj porodici. Možete biti vrlo kritičan, nezadovoljan, a nekad i dosadan zbog svoje hipohondrije. On čuva svoj dom i štiti svoju porodicu od materijalne propasti.

Muškarac Djevica, i kada nema ostalih loših kombinacija u horoskopu, nije suviše muževan. On ima sasvim malu mušku dominaciju u svojoj pojavi i nastupu. Nema strastvene potrebe i njegov najdublji domet u ljubavi je flertovanje ili naprosto samo ljubavna predigra. Nikada neće ni pokušati da bude strastveni ljubavnik, a njegov pogled samo na prosječnu seksualnu aktivnost, nije baš mnogo entuzijastičan.

Izvor: Horoskop i astrologija

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info