3 ljetna parfema koja trebate imati odmah sada

0

Nekima i najdraže godišnje doba, ljeto, uvijek sa sobom donosi i nove mirisne note, a ako vam je cilj da i ove sezone mirišete fantastično te da se izdvojite iz gomile, probajte neki (ili sve) od sljedeća tri parfema.

Elie Saab – “Le Parfum Resort Collection”

Ukoliko ste ljubitelj voćno-cvjetnih mirisa, ovaj parfem je stvoren za vas. Njegova kompozicija otvara se nestvarno slatkim notama šumskih jagoda koje, u kombinaciji sa italijanskom mandarinom, narom i cvijetom narandže, stvaraju miris koji je idealan za vrele ljetne dane.

 

Marc Jacobs – “Daisy Dream Kiss”

Lagan poput ljetnjeg povjetarca, Daisy Dream Kiss jedan je od onih parfema koji odišu svježinom i raskošem. Svježe, slatkaste i voćne note ovog parfema idealna su kombinacija za duge ljetne večeri.

 

Calvin Klein – “Obsession Summer”

Pekrasan miris koji evocira na raspoloženje za odmorom koji može da se desi bilo kada, od juna do oktobra. Obsession Summer je najbolje dočarati ako zamislite da sjedite na plaži te da vas morski lahor lagano miluje dok tople zrake sunca padaju svuda oko vas. Veoma svjež i lagan, idealan je i za dnevne i za večernje varijante.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info