Vodolija: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. U vaše polje poslovne svakodnevnice ove sedmice ulaze Sunce i Merkur, a za vikend ćete ovdje imati i mlad Mjesec. Šta ovo znači? Pa prosto, gomilanje obaveza nastupa. Ne samo to, vi ćete se u narednom periodu u potpunosti usmjeriti na ovaj životni segment, iz koga vam idu velika ostvarenja i rezultati, ali doduše – i veliki napori. Pripremite se fizički i psihički za njih. Potrudite se da budete maksimalno odgovorni prema svojim obavezama, jer ako ne budete ažurni, dovešćete sebe u veliki problem. Odnos sa nadređenima takođe može biti mjesto vašeg stresa. Korigujte neka svoja ponašanja.

Ljubav. Mogli biste neke stvari da saopštite partneru i na mnogo mekši i nježniji način, a ne da se ponašate kao drvosječa i da prosto “lomite” drugu stranu svojim riječima i postupcima. Doduše ni partner vam neće ostati dužan pa je više nego izvjesno da vas u prvom dijelu sedmice čeka durenje, distanciranje i neka hladnoća koja će se provlačiti kroz vaš odnos. U drugom dijelu sedmice ćete funkcionisati nešto bolje, mada je moguće da će vam za vraćanje bliskosti ipak trebati neko vrijeme. Kod usamljenih Vodolija je naglašen problem na relaciji ljubav – prijateljstvo. Neke lomove imate u svojoj glavi po ovom pitanju, da li je neki odnos nedefinisan, da li pokušavate da zavedete osobu koja vam je prijatelj – to vi već najbolje znate. U svakom slučaju, ako budete išli na ovu stranu, ništa nećete uraditi. Trenutno je prilično statična situacija u vašem ljubavnom životu. Poneki flertić i to je to.

Zdravlje. Mlad Mjesec u polju navika i bolesti govori o tome da pod hitno morate nešto mijenjati kod sebe ako hoćete da u narednom periodu funkcionišete normalno i da budete zdravi.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info