Vaga: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. U vašem polju karijere je tranzitni Mars, a ove sedmice u njega ulaze i Sunce i Merkur. Takođe, za vikend ćete ovdje imati i mlad Mjesec, što sve govori o velikim pomacima i promjenama i ulasku u potpuno drugačiju poslovnu fazu. Očekujte da će se mnoge stvari promijeniti, ali ove sedmice morate biti pažljivi i oprezni. Naime, Mars pravi kvadrat na Jupitera u vašem znaku pa je neophodno da u komunikaciji umijete da povučete ručnu kočnicu i da riječi koje su vam upućene, naročito od strane autoriteta i šefova, ne doživite suviše lično. Nekih kritika na vaš račun može biti. Iskulirajte, doći će i vaše vrijeme.

Ljubav. Neko je zainteresovan za vas, ali vi tu još uvijek niste sigurni da li da se prepustite i dozvolite da se nešto desi ili da i dalje samo flertujete, ne dozvoljavajući ovoj osobi da vam se u potpunosti približi. Ne bi se reklo da ste za ovu personu baš naročito zagrijani – ovo prije izgleda kao da trenutno samo “ubijate vrijeme”, čekajući da se pojavi neko ko će zagolicati vašu maštu. Ako takvih osoba i ima, tu se definitivno ne dešava ono što vi hoćete. Kontakt postoji, ali nema nikakve konkretizacije. Sve u svemu, kao da se vrtite ukrug – hoćete one koji vas neće, a hoće vas oni koje vi nećete. Opšta zbrka. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, pokušajte da ove sedmice ne reagujete na partnerovu nervozu i napetost, koja će biti intenzivnija nego inače. Vaša vladarka u znaku Bika vam daje mogućnost da budete strpljivi i sačekate svoj trenutak.

Zdravlje. Pokušajte da korigujete neke svoje navike, jer to sada možete. Naročito one koje se vezuju za ishranu. Potrebno vam je više discipline.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info