Strijelac: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Nešto teži kompromis i komunikacija sa poslovnim partnerima i saradnicima u prvom dijelu ovog perioda. Neke promjene koje se dešavaju, nikako vam ne prijaju, dosta ste napeti pa možda suviše lično shvatate sve i onda reagujete neprimjereno – branite se čak i kada niste napadnuti. Ono što sada želite da pokrenete ili ostvarite moraćete na neki način da preformulišete, da pronađete druge metode, da prepravite planove. Stvari u poslovnom segmentu tek kreću ka pravim promjenama, ne budite nestrpljivi. Ne dopada vam se period u kojem ste trenutno, ali moraćete da sačekate svoje vrijeme.

Ljubav. Kulminacija nekih dešavanja u partnerskim odnosima nastupiće u prvom dijelu ove sedmice. Neki pripadnici ovog znaka bi mogli čak i donijeti odluku o prekidu veze. Sad, koliko će to biti trajno, to je već veliko pitanje i umnogome zavisi od pozicija planeta u vašim natalnim kartama. Generalno gledano,  nerazumijevanje i problematika su jako izraženi, mada će od drugog dijela sedmice sve krenuti ka smirivanju. Moguće je da ćete i vi i partner shvatiti da ste ipak usmjereni jedno na drugo i da ne želite da se odreknete svega što ste do sada stvorili. Mlad Mjesec u polju promjena i kriza jednim dijelom vas upozorava da je zaista vrijeme da ozbiljnije poradite na odnosu sa voljenom osobom. Ukoliko ste sami, sklanjate se od nekih “teških” priča. Imate površne kontakte i to vam sada najviše i prija.

Zdravlje. Kod mlađih pripadnika znaka – tegobe sa varenjem, želucem, crijevima. Starija generacija imaće tegobe sa kičmom, reumom, zglobovima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info