Škorpija: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Dosta napet poslovni period je pred vama. Ovo ne znači da ćete imati bilo kakvih većih problema, već da ste trenutno u jednoj fazi kada ne možete da kontrolišete dešavanja i kada neke situacije idu neuobičajeno sporo, donoseći vam osjećaj težine i nerviranja. Planete se gomilaju u vašem polju inostranstva, planova, ekspanzije, a tu ćete krajem ove sedmice imati i mlad Mjesec, što vas uvodi u jednu novu poslovnu fazu, ali onu koja će tek profunkcionisati u narednom periodu. Jednostavno, ovo što se sada dešava samo je temelj, osnovica i morate ga napraviti što stabilnijim, da biste u danima koji dolaze mogli da od ovoga profitirate na pravi način.

Ljubav. Ono što vi želite, bar kada je ljubav u pitanju, izmiče vam iz ruku. Ne postoje neke velike šanse da ćete uspjeti da ostvarite jaču povezanost sa osobom koja vam se dopada. To ne znači da neće postojati kontakt, već da niste u mogućnosti da djelujete na onaj način na koji biste željeli. Od vas se zahtijeva čekanje, što vam jako teško pada. S druge strane, sve vam je otvoreno za ulazak u nešto što vas baš i ne privlači toliko. Vi pokušajte da razmislite i odlučite – da li ćete i dalje čekati da osvojite osobu koju želite, ili ćete pokušati sa nekim drugim. Ukoliko ste u emotivnoj vezi ili braku, povremeno vam se čini da ste sami u odnosu. Partner ne gleda na stvari na isti način kao vi i pravi se da je sve u apsolutnom redu, dok se vi “jedete” i opterećujete, pokušavajući da usmjerite vašu vezu ka nekim stabilnijim tokovima.

Zdravlje. Stres, presija, loše životne navike – sve ovo i te kako utiče na stanje vašeg organizma i na vaše funkcionisanje. Pokušajte da nađete dovoljno vremena za odmor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info