Ribe: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Kontakt sa nadređenima baš i neće biti po vašoj volji, makar u prvom dijelu ove sedmice. Takođe, vodite računa o svojim riječima i postupcima, potrudite se da ih dobro odmjerite, jer lako možete napraviti “grešku u koracima”. Vaše polje komunikacije i kontakata sa drugima je jako, ali samo ako budete stabilni, mirni, ako dobro promislite prije nego što nešto kažete i uradite. Zaobilazite u širokom luku one koji traže kavgu i raspravljanje, ne spuštajte se na njihov nivo. Nešto opuštenija atmosfera na poslu je u drugom dijelu sedmice. Tada ćete funkcionisati na lakši način.

Ljubav. Mlad Mjesec u vašem polju ljubavi dešava se za vikend. Takođe, u ovo polje u drugom dijelu sedmice ulaze Sunce i Merkur, tako da će Ribe imati stelijum planeta, koje ih “guraju” ka tome da traže zadovoljstvo, emotivne konekcije, više uživanja u životu. Doduše, sve ovo je u kvadratnom aspektu sa vašim vladarom Jupiterom pa je moguće da one prilike koje sada dolaze do vas nisu ono što biste vi željeli. Ako već niste u fazonu da ulazite u priče samo da biste razbili usamljenost, onda sačekajte. Otvoriće se vrijeme da i vi dobijete baš ono što je po vašoj volji, ali to vrijeme nije sada. U vašim emotivnim i bračnim konekcijama stoje manji problemi, stoji nerazumijevanje. Koliko god vam to teško palo, morate biti otvoreni prema partneru i reći mu šta vam zaista smeta.

Zdravlje. Melanholija, nezadovoljstvo, psihički pritisak. Sve ovo i te kako utiče na stanje vašeg organizma. Pokušajte da stvari gledate na optimističniji, vedriji način.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info