Rak: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Odnosi sa kolegama će biti dosta naporni u prvim danima ove sedmice. Imaćete problem u komunikaciji sa njima, a neki od vas će se suočiti i sa nekolegijalnim potezima ili pričama iza leđa, ogovaranjima. Na svu sreću, ovo neće trajati nešto naročito dugo. Ako postoji bilo kakav problem, ako ste nepravedno optuženi za nešto ili neko pokušava da vam “podmetne”, brzo ćete uspjeti da dokažete svoju ispravnost i to da ste u pravu. Vaše polje ličnosti je jako naglašeno, a mlad Mjesec u ovom polju govori da polako ulazite u vrijeme kada će stvari u poslovnom segmentu početi da dolaze na svoje mjesto.

Ljubav. Ulazak planeta u vaš znak i polje ličnosti definitivno vas pokreće i na polju ljubavi. Ako ste u prehodnom periodu neku emociju i zainteresovanost krili i od drugih, a možda i od samog sebe, vrijeme je da se aktivirate i da krenete ka svojoj sreći. Mlad Mjesec u vašem znaku govori o ulasku u novu životnu fazu. Ostavite statičnost, možda i okrenutost ka nekim prošlim partnerima, iza sebe i pogledajte koliko zanimljivih, novih prilika ima oko vas. Ukoliko ste u vezi, moguće je da postoji nerazumijevanje sa partnerom, da po nekim pitanjima ne možete da se usaglasite. U prvom dijelu sedmice imaćete problem u komunikaciji – teško će biti napraviti bilo kakav konkretniji dogovor sa voljenom osobom. Kada planete počnu da se “sele” u vaš znak, počećete više da shvatate i cijenite sopstvenu vrijednost i nećete biti spremni da se prilagodite zahtjevima partnera, kao do sada. Nešto napetiji odnosi i u bračnim zajednicama.

Zdravlje. Bilo bi dobro da makar jedan dan ove sedmice izdvojite za kompletan odmor i regeneraciju svog tijela, ali i psihe. Makar za vikend – mnogo će vam značiti da se distancirate od opterećenja i problema.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info