Ovan: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Samim ulaskom u ovu sedmicu imaćete osjećaj kao da ste “u vatru ubačeni”. Od početka radne sedmice kreće sve brzo, završavaćete stvari u posljednjem trenutku, a sigurno je da će povremeno biti dosta teško da za sebe zadržite svoju napetost i da se ne “istresete” na nekog s kim ste u poslovnom kontaktu. Doduše, da znate da su ovo takođe i odlični aspekti da se napravi neka velika promjena. Jedan telefonski poziv ili jedan sastanak može promijeniti mnogo toga i uvesti vas u potpuno novu poslovnu priču ili napraviti drugačiju organizaciju i uslove u postojećoj. U drugom dijelu sedmice slijedi vam smirivanje.

Ljubav. Ono što je dobro tokom ove sedmice za zauzete Ovnove, naročito one koji su u braku, jeste mlad Mjesec u polju doma i porodice. Ok, jasno je da ćete od vikenda uspijevati da bolje funkcionišete sa svojim bračnim partnerom, ali šta ćemo do tada? U ovu sedmicu ulazite nervozniji nego inače i evidentno je da će vas to držati tokom cijelog perioda. Koliko vi sada možete biti osoba koja će unijeti pozitivne promjene u odnos sa voljenom osobom, toliko s druge strane možete biti destabilišući faktor. U suštini, od toga kako se postavite, zavisiće koliko ćete dobro (ili loše) proći kroz ove dane. Navijamo za ovu prvu varijantu, ali znajte da će vam za nju trebati dosta kompromisa i trpeljivosti. Ako ste sami, iskoristite prvi dio ove sedmice, kada još uvijek možete “na brzinu” pokrenuti događaje sa osobom koja vas privlači. Ne čekajte previše dugo.

Zdravlje. Problemi sa stomačnim dijelom mogu se intenzivirati, zato je zaista neophodno da vodite računa o tome šta jedete. Neće vam sva hrana sada prijati. Neki od vas mogu imati problema sa kožom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info