Lav: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Zastoj i statičnost na polju emocija, neće se odraziti na poslovni segment kod vas. Možda zato što u ovom trenutku možete da se distancirate od onoga što je vezano za ljubav i da izlaz pronađete okrećući se ka materijalnoj sferi. Sunce i Merkur prelaze u vaše polje podsvijesti, a tu će se tokom ove sedmice smjestiti i mlad Mjesec. Sve ovo će dosta uticati na vaša razmišljanja, kao i na pogled vezan za trenutnu situaciju na poslu. Moći ćete da se više fokusirate, imaćete dobre ideje i intenzivno ćete razmišljati o svojim potezima, što će donijeti da na pravi način odreagujete u nekim napetim momentima.

Ljubav. Shvatili ste da svojim djelovanjem i pokušajima da sredite stvari sa partnerom, možda unosite više štete nego koristi i odgovaraće vam da se povučete, utišate i pustite da stvari idu svojim tokom. Pa gdje odu. Iskreno, možda je ovo trenutno i najbolja solucija za vas i brzo ćete primijetiti da vas dvoje kao par bolje funkcionišete. E sad, da ste zadovoljni trenutnim stanjem u odnosu sa voljenom osobom, definitivno niste. Ali ste makar izašli iz perioda kada nije bilo moguće progovoriti dvije riječi, a da se neko od vas dvoje ne nađe uvrijeđenim. Kod slobodnih Lavova, mogući su problemi na relaciji ljubav – prijateljstvo. Možda sa nekom osobom nemate definisan odnos ili jednostavno ne znate šta ste tačno dešava – da li se vas dvoje “muvate” i idete ka nekom odnosu ili je to samo prijateljsko “zezanje” koje ne vodi baš nigdje. Neki od vas će se povezati sa ljudima sa kojima su izgubili kontakt – sve ovo će vam prijati, ali vas trenutno ne vodi ka nekom ozbiljnijem zaljubljivanju.

Zdravlje. Ako dozvolite sebi da okupirate misli samo negativnim stvarima i nezadovoljstvom, i te kako je moguće da ćete imati problema i sa spavanjem i sa nervozom. Potrebno vam je više opuštanja i relaksacije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info