Jarac: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Neke promjene su krenule u poslovnom segmentu, ali ćete morati još da sačekate da bi se one odrazile na pravi način. Štaviše, ispada da će vam i ova sedmica biti dosta naporna. Doduše, vi ste već navikli da kod vas ništa ne može lako, već uvijek kroz neku težinu. Ono što je dobro jeste mlad Mjesec u polju ozbiljnih poslovnih partnerstava, koji vas uvodi u potpuno novu životnu fazu. Ipak, budite svjesni da će se ono što vi želite i na onaj način na koji želite ostvariti tek u narednim mjesecima. Sada se usmjerite na svakodnevnicu, na obaveze koje morate završiti i potrudite se da date sve od sebe.

Ljubav. Vaše polje ljubavi je aktivirano tranzitnom Venerom, ali kod nekih Jarčeva ovo neće profunkcionisati. Zašto? Pa jednostavno, neki od vas sada imaju potpuno drugačija životna usmjerenja, potrebu da neke stvari srede, stave na svoje mjesto, realizuju i neće željeti da se posvete emotivnom segmentu. Neke prilike ćete propuštati ili reći sami sebi – kada bude potrebno da se desi, desiće se. Oni koji se odluče da se prepuste, od ove sedmice ulaze u priču koja može biti vrlo ozbiljna. Ukoliko ste u bračnoj ili emotivnoj vezi, ove sedmice se planete gomilaju u vašem polju partnerstava. Pored Marsa, tu će ući i Sunce i Merkur, a krajem sedmice imaćete i mlad Mjesec u ovom polju. Sve ovo govori o velikim promjenama u partnerskim odnosima, ali to ne znači da će ove promjene biti mirne i jednostavne. Ova sedmica može probuditi napetost između vas i voljene osobe.

Zdravlje. Da nije te nervoze kod mlađih Jarčeva, sve bi bilo više-manje u savršenom redu. Kod starije generacije problemi sa kičmom, zglobovima, plućima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info