Blizanci: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Sam početak sedmice je dosta naporan po vas. Želja za promjenom je velika, ali su okolnosti dosta statične i blokirajuće i moraćete da uložite sve svoje napore da izađete na kraj sa situacijama koje se postavljaju ispred vas. Sunce i Merkur, vladar vašeg znaka, ove sedmice prelaze u vaše polje posla i novca pa će drugi dio ovog perioda ipak biti nešto podsticajniji. Ipak, ne očekujte čuda preko noći. Takođe, za vikend u istom ovom polju imate mlad Mjesec, što govori da tek ulazite u pravi period promjena i boljih rezultata u ovom segmentu. Logika i ideje su vam dobri, samo vam je potrebno više strpljenja da realizujete neke projekte.

Ljubav. Blizanci u ovu sedmicu ulaze u tačnoj opoziciji njihovog vladara Merkura sa retrogradnim Saturnom iz polja ozbiljnih emotivnih partnerstava. Nije baš neki naročito lijep početak sedmice, a iskreno, obilježiće i veći dio perioda koji je pred vama. Problemi u komunikaciji sa voljenom osobom su više nego izvjesni, a moguće je da dođe i do zahlađenja i distanciranja. Jedan dio ovoga možete ublažiti promjenom pristupa partneru, a možete sačekati i drugi dio sedmice, kada ćete biti emotivniji, nježniji, kada ćete moći da voljenoj osobi kažete sve što imate, ali na jedan blaži i suptilniji način. Ukoliko se slobodni, već ste u fazonu da dignete ruke od jedne osobe koja, kako to vama izgleda, nimalo ne reaguje na vaše pokušaje da je animirate i osvojite. Više se okrenite prijateljima, ostavite neke druge dane za emotivne zavrzlame.

Zdravlje. Probadanja u ramenom dijelu i trnjenje ruku mogu biti posljedica problema sa kičmom. Ipak, nije na odmet da prekontrolišete stanje srca i krvnih sudova. Mlađim pripadnicima znaka tegobe sa zubima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info