Bik: Sedmični horoskop za period od 19.06. do 25.06.2017.

0

Posao. Pred kraj sedmice, Bikovi će imati mlad Mjesec u polju komunikacije, dogovora, kratkih putovanja. Ulazite u period kada će sve ovo biti još naglašenije nego što je sada. A iskreno i sada vam je povremeno preko glave i gužve i brzine i zbrke u dogovorima. Odnos sa kolegama će tokom ovih dana biti prožet potpuno promjenljivom energijom – u jednom momentu ćete se razumjeti pogledom, dok u drugom već nećete moći da progovorite, a da se ne “pokačite”. Moguće je da ćete morati da odložite neke planove ili da sačekate drugi dio sedmice da bi se dogovori kojima se nadate konačno i pokrenuli.

Ljubav. Osoba koja vam se dopada se ili ustručava da vam priđe ili je na neki način svojim potezima “blokirate”. Moguće je i da oboje ćutite, očekujući da ona druga strana napravi odlučujući potez. Pošto Merkur, planeta koja vlada vašim uživanjima i simpatijama, prelazi tokom ove sedmice u znak Raka i vaše polje kontakata, komunikacije – izgleda da će se neko ko vam je zanimljiv ipak aktivirati. Moraćete još malo da budete strpljivi. Ukoliko ste u emotivnoj ili bračnoj vezi, definitivno ste u boljoj poziciji od partnera. Vaša je planeta u svom sjedištu, a Mars koji predstavlja voljenu osobu – u padu. Partner će imati problema tokom ove sedmice, mučiće ga nedoumice i definitivno mu neće biti lako pa bi bilo dobro da mu povremeno olakšate situaciju, dajući mu više pažnje nego inače. Nemojte obraćati pažnju na njegovu naglašenu posesivnost i ljubomoru. Pokušajte da pređete preko ovoga.

Zdravlje. Problemi sa pritiskom i glavobolja mogu se javljati češće nego inače. Neki Bikovi mogu imati tegobe koje se vezuju za kožu ili za limfne žlijezde. Starijim pripadnicima znaka blaže tegobe sa bubrezima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info