Dnevni horoskop za 17.06.2017.

0

Ovan

OvanImaćete potrebu za više mira, kako biste nesmetano posložili nagomilane utiske. Iscrpljuje vas neraščišćena situacija s partnerom. Ako mu objasnite šta osjećate, podstaknućete ga na iskren nastup. Neki će vam ljudi crpiti energiju pa vaša želja da dan provedete na miru najvjerovatnije neće biti ostvarena.

 

Bik

BikTelefonski razgovori, kraće putovanje ili sklapanje novih poznanstava posredstvom interneta ili rođaka, obogatiće dan zanimljivim sadržajima. Vaš optimizam će biti zarazan i privlačićete pažnju bližnjih originalnim nastupom i smislom za humor. Za srećan ljubavni život biće dovoljno da otvorite srce i prepustite se osjećanjima.

 

Blizanci

BlizanciMučiće vas loša koncentracija i neraspoloženje. Bolje se organizujte i ne oslanjajte se na druge, jer ćete samo sebi otežati. Osjećate li umor i iscrpljenost, nemojte zanemarivati očigledne znakove koje vam šalje tijelo. U slučaju da vas muč ljubavne dileme, pomoći će vam razgovor sa starijom ženskom osobom.

 

Rak

RakImaćete razumijevanja za druge i svoje mišljenje nećete smatrati jedinim ispravnim. Dođe li do manjih ljubavnih nesuglasica, budite spremni praštati, jer nema mjesta inatu. Planete će istaknuti vašu društvenost. Ugodno ćete se osjećati među ljudima pa ćete biti glavni zabavljač i na simpatični način druge zadirkivati.

 

Lav

LavOdlučite li se maknuti iz svoja četiri zida i ovaj dan provesti aktivno, neće vam nedostajati uzbuđenja. Bićete u pokretu, puni planova i inicijative. Ostajete li kod kuće, neprestano će vas neko ili nešto ometati u namjeri da se odmorite. Razgovor s ukućanima vrtiće se oko novca, a neke finansijske odluke pašće vama na teret.

 

Djevica

DjevicaUkućani ili partner prigovaraće vam da ih zanemarujete. Shvatite ozbiljno njihove riječi. Previše vremena trošite na nešto što je samo vama bitno. Simpatije koje gajite prema nekome vode vas u ljubavnu vezu. Ako ste u braku, bićete odlučni da razgovorom riješite nesporazume koji su pridonijeli udaljavanju.

 

Vaga

VagaMuče vas problemi oko jednog poslovnog dogovora. Pokušavate da nađete način da ovo riješite, ali čini se da birate pogrešnu taktiku. Vaša dejstva mogu biti pogrešno usmjerena. Misli su vam u potpunosti obuzete jednom osobom – neke strasti su se pokrenule u vama i ne umijete više da ih kontrolišete.

 

Škorpija

ŠkorpijaAko imate ljubavnih problema koje ne znate kako riješiti, danas je odličan dan da barem pokušate. Mogli biste se ugodno iznenaditi partnerovom reakcijom. Samcima veče donosi prilike za nova poznanstva, posebno ako se nađete u novom društvu. Prije izlaska istaknite ono najljepše na sebi.

 

Strijelac

StrijelacNećete olako prihvatati mišljenje ukućana, smatrajući da vam previše pametuju. Nećete biti svjesni da takvim ponašanjem pogoršavate odnose. Umaraće vas partnerova inertnost i obavljanje uobičajenih poslova. Rutina i predvidivost učiniće da se osjećate umornije nego što jeste, ali već sutra vraća vam se dobro raspoloženje.

 

Jarac

JaracŽivahnim duhom osvajaćete simpatije okoline. Dobro ćete procjenjivati situacije. Razveseliće vas susret s rodbinom koja živi u drugom gradu. Osoba koja vas zove na izlazak prilično je zainteresovana za vas. Nemojte pokvariti dobre izglede kašnjenjem ili razgovorom o temama koje su drugoj strani zamorne.

 

Vodolija

VodolijaViše će vas zanimati problemi drugih pa ćete nekome uputiti utješnu riječ. Bićete odlični u ulozi onog koji savjetuje, jer ćete svojom intuicijom nepogrešivo dokučiti što muči drugu stranu. Prilično novca ćete potrošiti kako bi porodična proslava ili rođendan prošli u što glamuroznijem ugođaju.

 

Ribe

RibePosvetite se najbližima, jer će mali znakovi pažnje biti uzvraćeni na najbolji mogući način. Kada je riječ o intimnim pitanjima i vašim potrebama, pokazaćete više odlučnosti i tako iznenaditi partnera. Neke među vama samo korak dijeli od ozakonjenja veze ili početka zajedničkog života. Na takvu odluku mogla bi uticati i trudnoća.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info