Dnevni horoskop za 16.06.2017.

0

Ovan

OvanOni koji su svježe ušli u ljubavnu vezu, mnogo će očekivati od druge strane, pri čemu možete biti i naporni. Nedostajaće vam spontanosti iz straha da ne učinite nešto pogrešno. Opustite se, planetarna podrška vodi vas u dobrom pravcu. Manji poslovni i ljubavni zastoji i prepreke obilježje su samo današnjeg dana.

 

Bik

BikZnaćete se radovati malim stvarima, a mnogi će proslaviti i neki značajniji događaj. Uživaćete u osjećaju da ste sami kreatori svoje sreće i da s lakoćom otvarate mnoga vrata, čemu će pridonijeti i vaše samopouzdanje. Bogat društveni život omogućiće vam nova poznanstva, a neka bi mogla biti i ljubavna.

 

Blizanci

BlizanciPoslovne napetosti će se nastaviti i nećete ih moći ukloniti na brzinu. Ako se osjećate frustrirano u sadašnjoj situaciji, odolite želji da se preko noći prebacite na nešto drugo. Ukoliko uočite da ste nezadovoljni u ljubavnom partnerstvu, nemojte na brzinu raskidati odnose. Potrudite se da spriječite daljnji razvoj netrpeljivosti.

 

Rak

RakPuni ste samopouzdanja. Spremnost da uložite sebe u nove poslove ili jačanje stečenih položaja daće dobrih rezultata. Planete podržavaju svaki vaš iskorak iz prosječnog. Dajte prostora svojim idejama.

 

Lav

LavDobićete zanimljivu ponudu za dodatni izvor prihoda, što bi moglo rezultovati promjenom posla u bliskoj budućnosti. U ljubavi dajte prednost razumu pred osjećanjima, jer ste zbrkani i nedorečeni pa partner ne zna na čemu je s vama. Ne odgađajte dogovorene preglede!

 

Djevica

DjevicaBudući da ćete mnogo raditi i živjeti dinamično, mogli biste se prilično iscrpiti. Iako nećete osjećati fizički umor, on će se ispoljiti kroz vašu razdražljivost i nervozu. Biće važno imati objektivni uvid i realno procijeniti situacije, naročito one ljubavne prirode. Previše očekujete od partnera, a da toga možda niste ni svjesni.

 

Vaga

VagaAko ste u skrivenoj vezi s nekim na radnom mjestu, vašu tajnu mogao bi otkriti neko od kolega. U svakom slučaju, bilo bi dobro da odvojite posao od ljubavi. U porodičnom okruženju očekujte porast obaveza. Učinkovita organizacija vremena i aktivnosti biće veoma bitna kako biste sve stigli obaviti.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete srećne ruke. Širićete pozitivnu energiju i optimizam te biti rado viđeni i pozivani u društvo. Telefon će vam često zvoniti pa ćete uglavnom komunicirati s prijateljima. Poslovne kontakte krasiće skladan odnos koji će vam pomoći u ostvarenju planova. U ljubavnim odnosima preuzećete inicijativu.

 

Strijelac

StrijelacTeško ćete izdržati kritike ukućana, čak i ako znate da su u pravu. Nedostajaće vam razumijevanja, a svaku primjedbu izreći ćete svadljivim tonom. Sitnice će vas pogađati više nego što bi trebale, a svemu će biti kriva vaša preosjetljivost. Samci, neka vas ne uplaši lavina osjećanja koju je neko pokrenuo u vašem srcu.

 

Jarac

JaracIntelektualni kapaciteti biće naglašeni pa ćete briljirati u situacijama koje iziskuju rječitost, argumentaciju ili uvjeravanje. Imaćete sreće na putovanjima i poslovnim sastancima, ali i u ljubavi. Dan bi mogao označiti prekretnicu u životima samaca – nije isključeno poznanstvo koje će brzo prerasti u nešto veće.

 

Vodolija

VodolijaVrijeme provedeno na poslu ispunjavaće vas zadovoljstvom. Uživaćete u osjećaju da nešto stvarate i razvijate i radovaće vas svaki pa i najsitniji pomak. Neće vam nedostajati motivacije, a ako u nečemu pogriješite, šalićete se na svoj račun. S finansijama budite oprezniji, jer nisu isključeni neplanirani troškovi.

 

Ribe

RibeZračićete samopouzdanjem, a način na koji ćete se predstavljati i voditi razgovor ostavljaće snažan utisak na sagovornike. Telefon će vam neprestano zvoniti, mnogo vremena provodićete s prijateljima i poznanicima, a aktivan društveni život povezaće vas s ljudima koji će vam osvježiti svakodnevnicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info