Dočekajmo ljeto uz novu filmsku ponudu Open IPTV-ja

0

Film “Džek Ričer: Bez povratka” je zasnovan na 18. romanu Lija Čajlda, iz serijala bestselera o Džeku Ričeru, prodatih u sto miliona primjeraka širom svijeta. Na kanalu HBO u nedjelju, 18. juna u 20.00 časova.

Džek Ričer (Tom Kruz) se vraća sa svojim prepoznatljivim osjećajem za pravdu u ovom dugo očekivanom nastavku „Džek Ričer: Bez povratka“. Kad majora Suzan Tarner (Kobi Smalders), koja predvodi staru Ričerovu istražiteljsku jedinicu, uhapse zbog izdaje, Ričera ništa neće spriječiti da dokaže njenu nevinost i otkrije istinu koja se krije iza velike vladine zavjere koja obuhvata ubijene vojnike.

Odličnu ljubavno-muzičku priču, ekranizovanu u filmu “Amnezija”, na kanalu CINEMAX možete pogledati 20. juna 2017. godine u 18.25 časova.

Ibica, početak 90-ih. Džo je 25-godišnji kompozitor. Došao je iz Berlina i želi da bude dio elektronske muzičke revolucije, tako što će se zaposliti kao di-džej u novom noćnom klubu „Amnezija“. Marta živi već 40 godina sama u kući na obali. Jedne noći Džo kuca na njena vrata. Njena usamljenost ga fascinira. Postaju prijatelji iako veo tajne oko nje postaje sve gušći: odbija da svira čelo koje stoji u uglu, ne želi da govori njemački jezik… Džo je uvlači u svoj svijet tehno muzike i Marta počinje da preispituje svoj pređašnji način života.

Misteriju svemira i njegove tajne lako ćemo spoznati u megaspektaklu, filmu “Misija bez povratka”, koji je na programu 21. juna u 19.00 časova na kanalu HBO2.

Kapetan Vilijam D. Stanafort, naučnik spreman da rizikuje život za svoje eksperimente, odlazi na Mars s namjerom da osnuje koloniju. Samouvjereno kreće u misiju sa jasnim naučnim ciljevima, ali kad ga tehnologija iznevjeri, a sopstvena oholost dovede u nevolju, misija propada, i on mora da nađe novu filozofiju da bi mogao da nastavi. „Misija bez povratka“ je film o ispitivanju granica ljudskog iskustva koje nam pomažu da shvatimo da će misterije svemira uvijek biti neopisive.

Svakog ponedjeljka, na programu televizijskog kanala Fox life, u terminu od 22.00 časova, gledaoci mogu uživati u najnovijim epizodama dugo očekivane treće sezone američke serije “Kraljevska porodica”.

Radnja ove drame locirana je u modernoj Engleskoj i bavi se životima članova jedne zamišljene, i ne baš politički korektne britanske vladarske porodice.

Za više informacija o aktuelnoj Open ponudi i drugim Open IPTV sadržajima posjetite Open stranicu.

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info