m:agazin – Tehnologija kao temelj uspjeha najvećih svjetskih kompanija

0

Noviteti iz svijeta tehnologije i nauke, čuda modernog doba, odnos mašine i čovjeka, samo su neke od tema koje će se i ove subote, 17. juna, u 14:50 časova, na programu RTRS-a, naći u okviru TV emisije m:agazin.

Među izdvojenim sadržajima, gledaoci će imati priliku da saznaju više o velikom povratku Microsoft-a na svjetsko tržiše. Bilo je dovoljno da ovaj tehnološki gigant predstavi svoje nove uređaje i ubrzo zasjeni konkurenciju inovativnošću i jedinstvenim tehnološkim rješenjima.

Poznato je i da se velike svjetske kompanije sve više okreću društveno odgovornom poslovanju, a jedan od najvećih svjetskih proizvođača piva je privukao pažnju pivskom bocom koja je u potpunosti biorazgradiva, kao i proizvodnjom usjeva koji su otporni na efekte klimatskih promjena.

Imaćete priliku i da čujete iskustva pobjednika konkursa “m:tel te vodi na Roland Garros”, Aleksandra Skrobonje i Gorana Burudžije, koji su prethodni vikend proveli u Parizu, gdje su prisustvovali finalnom meču teniskog turnira Roland Garros.

Brojne druge zanimljivosti, korisne preporuke, savjeti i aktuelnosti, očekuju vas u 25 minuta m:agazina, a propušteno možete da nadoknadite putem YouTube kanala kompanije m:tel, gdje se nalaze sva dosadašnja izdanja m:agazina. Za sve ostale informacije, posjetite m:tel stranicu ili m:tel blog.

m:tel – imate prijatelje!

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info