Dnevni horoskop za 12.06.2017.

0

Ovan

OvanDosada ili predvidivost dešavanja u privatnom životu podstaknuće vas na nepromišljene postupke. Suzdržite se. Bićete osjetljivi i nerviraće vas sitnice. Moraćete misliti na mnogo stvari, paziti da različite obaveze budu podmirene i da ne prikratite, one koje volite, za obećanje koje ste im pružili.

 

Bik

BikPrihvataćete pozive na kafu ili ručak te se rado odazivati svim društvenim događanjima. Zbog raznolikosti i intenziteta dnevnih događanja biće vam teško zadržati koncentraciju na bitnim stvarima, ali bez veće štete. Mogli bi vas iznenaditi nenajavljene posjete, ali čijem ćete se dolasku razveseliti.

 

Blizanci

BlizanciNovac i finansije naći će se u centru pažnje. Radićete mnogo, prilično i zarađivati, ali će i troškovi biti znatni. Nemir će vas tjerati na pojačanu psihičku i fizičku aktivnost. Mogli biste nespretno i nenamjerno otkriti nečiju tajnu, nešto brzopleto kupiti ili ugovoriti saradnju koja će vam biti veliki napor.

 

Rak

RakNećete imati mnogo vremena za odmaranje. Nešto u vama, a i oko vas, tjeraće vas na stalnu aktivnost i užurbanost. Ako vam porodica ili partner otvoreno govore da im posvetite više vremena, shvatite ih najozbiljnije. Na zdravlje pripazite, jer ste u posljednje vrijeme izloženiji stresu. Prekontrolišite krvni pritisak.

 

Lav

LavBićete u zavidnoj fizičkoj formi, osjećati se dobro i primati komplimente na račun izgleda. Vaša učinkovitost zavisiće od pomoći kolega i bližnjih. Mogli biste nešto, što ste naučili ili spoznali, uspješno primijeniti u praksi. Ako se opustite i budete manje u grču, mogli biste otkriti zanimljivog sagovornika u osobi koja vas je dosad iritirala.

 

Djevica

DjevicaMnogo vremena utrošićete na rješavanje porodičnih pitanja, ali znaćete iznaći prava rješenja i udovoljiti svima. Zauzeti će se u partnerovom naručju osjećati sigurno i poželjno. Ako ste slobodni, upoznaćete zanimljivu osobu preko prijatelja.

 

Vaga

VagaOkolnosti vam neće ići naruku ili će pojedinci energično braniti vama neprihvatljive stavove. Moguće su teškoće u sporazumijevanju sa starijim ljudima, roditeljem ili nadređenom osobom. Drugi će biti skloni kritikovanju vaših odluka i odabira, a vi se nećete znati uspješno suprotstaviti valjanim argumentima.

 

Škorpija

ŠkorpijaBićete djelotvorni u direktnom pristupu. Ne oklijevajte nekome razjasniti šta očekujete, a šta ne želite prihvatiti. Izgladićete porodične nesuglasice i dogovoriti važne stvari. Moguć je susret s osobom koja vam je u prošlosti mnogo značila. Dobićete priliku da riješite dileme i raščistite ono što je bilo sporno.

 

Strijelac

StrijelacKreativni potencijali biće u porastu pa je pravi trenutak da pokažete šta možete. Zbog izražene samostalnosti mogli biste doći ući u raspravu s nadređenima, koje ćete brzo riješiti. Očekuje vas priliv novca na račun ili poseban poklon. Ako ste roditelj, porazgovarajte sa svojim djetetom i pokušajte otkriti šta ga muči.

 

Jarac

JaracBićete u odličnoj psihofizičkoj formi, zadovoljni svojim izgledom i utiskom koji ostavljate na druge. S lakoćom ćete dolaziti do važnih podataka, otkriti nešto što vam je promicalo i dobiti odgovore na neka pitanja. Finansijska situacija kreće uzlaznom putanjom. Na pomolu su novi izvori prihoda, moguće kroz honorarni rad.

 

Vodolija

VodolijaRadni entuzijazam biće u opadanju, a zadatke ćete obavljati površno i dekoncentrisano. Bićete skloni greškama koje će vam odnositi dragocjeno vrijeme. Vodite računa o kreditnim i poreznim obavezama, podmirite dug i vratite posuđene stvari. Moguć je susret s bivšom simpatijom – shvatićete da prošlost treba ostaviti iza sebe.

 

Ribe

RibeLjubavni život biće vrlo kvalitetan, a posebno će biti zadovoljni oni koji su tek započeli vezu. U pogledu zdravlja budite oprezni. Stres će oslabiti imunitet pa su moguće manje tegobe s probavom ili živcima.

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info