Vodolija: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. I pored Marsa koga imate u polju svakodnevnih poslovnih obaveza, povremeno teško ostvarujete dobar odnos sa kolegama, a i nervirate se više nego inače. Ipak, pred sobom imate jednu odličnu poslovnu sedmicu. Vas je već neki izvijestan period “krenulo” kada je posao u pitanju i ovaj trend se nastavlja i dalje. Do vas stižu ponude, poslovne šanse, prilike. Samo treba izabrati šta je od ovoga dobro i šta valja, a odbaciti ono što je nepotrebno. Iznenadni preokreti, iznenadni kontakti od strane potencijalnih poslovnih saradnika, moguće čak i sa strancima. Još jedna dobra sedmica za vas!

Ljubav. Iako je, generalno gledano, odnos sa voljenom osobom dosta dobar tokom ovog perioda, ipak će u ovoj sedmici biti par problema. Uglavnom će dolaziti do nekih razmimoilaženja kada je komunikacija u pitanju i, ako oboje budete insistirali na tome da je samo vaše mišljenje bitno i da ste jedino vi u pravu, može doći čak i do kratkotrajnog ćutanja sa obje strane. No, ovo će biti “kratkotrajno ćutanje”, jer ni vi ni voljena osoba nećete moći dugo da budete jedno bez drugog. Potrudite se da vam ovi dani budu mirni i puni ljubavi, ne potencirajte na različitostima. Ukoliko ste solo, budite rasterećeni, budite opušteni, budite svoji. Ima zanimljivih ljudi oko vas, nemojte tvrditi da vam je “kod kuće najljepše” nego izađite i provedite se. Svakako ćete ostvariti neka zanimljiva poznanstva i konekcije.

Zdravlje. Prehlade, nervoza, bolovi u stomaku. Sve je ovo aktuelno mlađim Vodolijama. Kod starijih – zubi, kičma, problemi sa zglobovima, kod nekih čak i plućima.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info