Vaga: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Em je Jupiter u vašem znaku i polju ličnosti krenuo direktnim hodom, em vas tokom ove sedmice zdušno podržava i Merkur, planeta komunikacije, dogovora, saradnji. Neke zaista bitne stvari u poslovnom segmentu izaći će na dnevni red i vi ćete se istinski obradovati napretkom koji je sada evidentan. Doduše, računajte da nećete moći da ostvarite baš sve ono što želite ili da ćete morati da uložite veće napore od onih koje ste mislili. Povremeno tokom ovog perioda ćete imati distrakcije i nerviranje i to najviše preko autoriteta i nadređenih osoba, ali to nije nešto sa čime ne možete izaći na kraj.

Ljubav. Od ove sedmice naglašenije je bolje razumijevanje sa voljenom osobom. Moguće je da na nekim stvarima i problemima između vas dvoje treba još raditi, ali evidentno je da ste napravili jedan veliki pomak u pozitivnom pravcu. Ovi dani vam mogu donijeti mir, stabilnost, pažnju od strane partnera, na koju ćete vi uzvraćati u jednakoj mjeri. Samci, ne zaboravite da vama u ovom periodu vladaju prvenstveno strasti. A tamo gdje je strast, ne razmišlja se baš jasno i moguće je da se zanemaruju neka pitanja koja vam sada nisu bitna, ali kasnije će svakako izaći na dnevni red. Možete ući u seksualno-emotivnu priču sa osobom koja je zauzeta, sa nekim ko nije baš za vas, sa osobom sa kojom imate poslovnu saradnju i tako dalje. No, ono što je važno jeste da ćete se vi osjećati više nego dobro i da ćete uživati u svakom momentu. A to se jedino računa, zar ne?

Zdravlje. Mlađi – ishrana, kretanje. Stariji pripadnici znaka – problemi sa stresom, variranje pritiska, moguća čak i kostobolja ili reuma.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info