Strijelac: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Odnosi sa drugima, sa kolegama, poslovnim partnerima i saradnicima i tokom ove sedmice su predstavljeni kroz povremene prepreke, nesuglasice i nerazumijevanje. No, sada je to mnogo lakše prevazići nego u prethodnom periodu, samo ćete morati da ne pokleknete na prvoj prepreci, već da nastavite dalje ka onome što želite. Neki od vas mogu dobiti i novu ponudu za posao ili neku formu promjene u okviru postojećeg radnog mjesta. Razmislite, izgleda da od ovoga može biti fine priče. Ono što je najbitnije jeste da konačno vidite da se vaše vizije budućnosti i planovi polako ostvaruju.

Ljubav. U polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava, Merkur i Sunce prave opoziciju na Saturna u vašem znaku. S druge strane, postoji dobar aspekt ka Jupiteru, planeti koja vlada vama. Šta ovo znači? Pa, u prevodu – od vas u velikoj mjeri zavisi na koji način ćete funkcionisati u odnosu sa voljenom osobom. Vi se možete uskladiti i prilagoditi i na taj način smiriti stvari i doprinijeti da sve ide kako treba, ako to želite. No, moguće je da mnogi od vas nisu sada spremni na tako nešto, da su suviše dugo trpili neke situacije i da ne žele čak ni da pokušaju da poboljšaju kvalitet odnosa u kojem su. Dakle, vrlo promjenljivo, a u kom pravcu vi i voljena osoba idete – to će biti zanimljivo za vidjeti. Ukoliko ste solo, ova vam sedmica daje onu pravu, ozbiljnu šansu da jedno poznanstvo očas posla preokrenete u ljubav. Samo se opustite i pustite da se stvari dogode same od sebe. Uživajte!

Zdravlje. Kod mlađih – odlična situacija. Stariji neka obrate više pažnje na hronične tegobe, naročito ako se one vezuju za kičmu, holesterol, šećer i probleme sa žučnom kesom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info