Škorpija: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Jupiter, koji vlada vašim poslovima i finansijama, jeste krenuo direktnim hodom, što će vam u velikoj mjeri olakšati sve situacije u poslovnom segmentu. No, ipak je retrogradnost Saturna i dalje aktuelna pa se svaki korak mora dobro razmotriti i preispitati. U suštini, planeta karme i sudbine u ovoj sedmici “propušta” ka realizaciji samo ono što se može pokazati kao uspješno, ali i kao trajna vrijednost kod vas. Ako se uhvatite za neke posliće ili planove pa se oni pokažu kao nemogući za realizovati, kažite: “Hvala”, jer je sigurno da vam na duži rok ne bi donijeli ništa.

Ljubav. Venera i Mars, koji su bitni za vaše partnerske odnose, i dalje su u dobrom aspektu, što će u velikoj mjeri olakšati kontakt, komunikaciju, odnos sa voljenom osobom. No, ima tu i nekih začkoljica – naime, u ovoj je sedmici nešto naglašenija posesivnost, ljubomora, opterećuju vas misli o partnerovoj vjernosti, što može dovoditi do toga da se ili “jedete u sebi” ili da povremeno izbacujete “otrovne strelice” ka osobi koju volite. Potrudite se da ove stvari ne utiču na vašu vezu u cijelosti. Samci mogu da pokrenu koju god emotivnu priču žele. No i pored evidentne naklonosti koju vam pokazuje osoba koja vam se dopada i dalje stoji ta neka blokada u vašim mislima. Zašto je to tako, to vjerovatno samo vi znate. Kao da ne možete u potpunosti da se opustite. Moguće je da vas “rade” strahovi i nesigurnost koje vučete iz dužeg prethodnog perioda.

Zdravlje. Imunitet vam vrlo varira iako se to na prvi pogled, po vama, uopšte ne bi reklo. Obratite pažnju na ishranu, stomačni dio vam je osetljiv. Takođe, moguće su i prehlade i virusne infekcije.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info