Ribe: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Vladar vašeg znaka, Jupiter, od ove je sedmice u svom punom direktnom hodu, što će Ribama donijeti da prepreke, kojih je bilo do sada, počinju polako da se sklanjaju i da se pred vama otvara širok put ka uspjehu. To ne znači da ćete ga ostvariti preko noći, ali znači da ćete tokom ove sedmice ostvariti vrlo značajne kontakte i dogovore. Na taj način pravite osnovu koja će i te kako proraditi u narednom periodu. Pred vama je mnogo sastančenja, mnogo telefonskih poziva, mnogo komunikacije, čak i kratkih poslovnih putovanja. Nešto od ovoga će vam donijeti vrlo dobru poslovnu priliku!

Ljubav. Vaše emotivne veze i bračne zajednice ostavljaju iza sebe jedan negativan i naporan period i polako ulaze u jednu mnogo bolju fazu. I vi i partner ćete tokom ove sedmice harmoničnije funkcionisati jedno sa drugim, biti spremniji za prilagođavanje i ostvariti neuporedivo bolju komunikaciju. Neće biti baš sve savršeno – vjerovatno je da ćete se par puta ove sedmice “natezati” sa voljenom osobom oko nekih bitnih (ili nebitnih) pitanja, ali suština je da će se sve ovo riješiti brzo i lako, a vama dvoma slijede dobri dani. Ukoliko ste solo, naglašeno polje doma može vas “držati” vezane za kuću i stvarati kod vas potrebu da se osamite, izolujete, da budete malo sami sa sobom. Ne! Baš suprotno od toga – izađite, budite sa prijateljima, aktivirajte se sa društvom – ni ne slutite da vas bukvalno “iza ćoška” može sačekati jedno novo poznanstvo koje će vam donijeti osmijeh na lice.

Zdravlje. Mogućnosti manjih prehlada ili virusnih infekcija. Kod nekih mogu biti aktuelne i alergije. Kod starijih – blaži problemi sa kičmom.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info