Rak: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Planovi – blokada. Odnos sa kolegama i nadređenima – blokada. Mars u vašem polju ličnosti – pojeli biste od nervoze koliko vam smeta što idete jedan korak naprijed, jedan nazad. Da vam je lako – evidentno nije. Da će sve ovo još vrlo kratko trajati – hoće. Zato, nemojte da padate na povremenim distrakcijama koje će se pojavljivati, nemojte da odustajete od onoga što ste započeli, a takođe – nemojte ni da se svađate sa onima koji neće da vas podrže ili razumiju – trebaće vam ti ljudi vrlo brzo. Pokušajte da ovog vašeg Marsa iskoristite na najbolji mogući način – volja, inicijativa, energija!

Ljubav. Mjesec u polju ozbiljnih emotivnih i bračnih partnerstava na početku ove sedmice, u aspektima sa Jupiterom i Uranom, govori da će dani pred vama biti prožeti nemirom, nervozom, ali i pretjeranom potrebom da kontrolišete voljenu osobu. Iako se ne može sa sigurnošću vidjeti hoćete li ostvariti sklad i mir u vašim emotivnim relacijama, ipak razmislite o ovome – koliko zaista ima partnerove krivice u dešavanjima, a koliko ste vi sami odgovorni? Pokušajte sa ljepšim, mirnijim, ljubavnijim pristupom i na isti način će vam biti i odgovoreno. Samci čas lete, čas padaju. Evidentno je da ste zaljubljeni preko ušiju u nekog i da zbog lične nesigurnosti jednim dijelom, a drugim zbog okolnosti koje vas povremeno zakoče, nikako ne uspijevate da se ostvarite i uđete u ljubavni odnos. Tamo negdje, pred kraj sedmice, aktivirajte se u jačoj mjeri. Nećete pogriješiti.

Zdravlje. Nervoza, problemi sa stomakom, problemi sa varenjem, problemi sa spavanjem, a kod starijih i hronične tegobe. Izgurajte još ovu sedmicu, biće vam lakše od naredne.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info