Ovan: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Vaše polje komunikacije, dogovora, kontakata sa drugima jako je naglašeno Suncem i Merkurom, ali istovremeno i u opoziciji sa retrogradnim Saturnom. Šta ovo znači? Pa znači da povremeno može dolaziti do zastoja, nekih neizvjesnih momenata, čak možete biti i odbijeni od strane poslovnog partnera i naleteti na “zatvorena vrata”, kada su dogovori u pitanju. Iako će vam ovo donositi nervozu i pritisak, i sami ste svjesni da je sada neophodno da sačuvate hladnu glavu, miran stav, ali i da ne odustanete tek tako lako. Sve ovo se da prevazići brže nego što mislite, a imaćete i pomoć i podršku od nekih osoba.

Ljubav. Iako je odnos sa voljenom osobom ušao u jednu znatno mirniju fazu i između vas dvoje i ove sedmice stoji velikim dijelom sklad, ali i jačanje emotivno-seksualne povezanosti, ipak može u par navrata biti “padova”. Uglavnom će do toga dolaziti zbog nerazumijevanja ili nemogućnosti da se uskladite kada su neki zajednički planovi u pitanju. Ipak, ove će trenutke biti lako prevazići, jer će potreba za očuvanjem mira i stabilnosti i kod vas i kod partnera biti naglašenija od potrebe za dokazivanjem ili raspravama. Ukoliko niste u vezi, kontakt sa osobom koja vam se dopada čas funkcioniše besprijekorno, čas naletite na prepreku ili nešto što ćete vi smatrati blokadom sa njene strane. Ne odustajte od simpatije i nemojte pokleknuti na nekim sitnicama, za koje ćete se vrlo brzo uvjeriti da su zaista minorne. Imate šansu da tokom ove sedmice uđete u lijepu, novu emotivnu priču.

Zdravlje. Moguće su alergijske reakcije ili blaže prehlade kod mlađih Ovnova. Kod starijih problemi sa kičmom i stomačne tegobe.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Nastavi na minimagazin.info