Jarac: Sedmični horoskop za period od 12.06. do 18.06.2017.

0

Posao. Definitivno je da ste opterećeni. Ispada da se kola nekako uvijek “slome na vama”. Vama dolaze najteže obaveze, od vas se uvijek najviše očekuje, svi se nešto oslanjaju baš na vas. Jako je teško izgurati ovoliki teret odgovornosti koji je na vašim plećima, ali vi se borite kako znate i umijete. S druge strane, svjesni ste da niste dovoljno nagrađeni za sve ono što obavljate, radite. To je već posebna priča. Jupiter u vašem polju karijere je krenuo direktnim hodom – vi svakako idete ka svom cilju i ka napredovanju, ali naravno, prelazeći preko prepreka. To je vaš životni put – šta da se radi?

Ljubav. Nešto ćete ove sedmice biti intenzivniji, ljubomorniji, posesivniji. Samim tim, bićete previše opterećeni partnerovom vjernošću i moguće je da ćete vidjeti probleme i tamo gdje ih nema. Moguće je da ćete, svjesno ili nesvjesno, pritiskati voljenu osobu, pokušavati da je na neki način “ograničite” ili je konstantno kontrolisati porukama i pozivima. Pokušajte da se opustite malo. Kao prvo, nikoga ne možete kraj sebe zadržati kontrolom i manipulacijom, ako ta osoba zaista želi da ode na neku drugu stranu. Kao drugo, ko vam kaže da su ovi vaši strahovi i opterećenost uopšte istiniti i tačni? Ukoliko ste sami, Venera iz vašeg polja ljubavi u odličnom je aspektu sa Marsom iz vašeg polja ozbiljnih partnerstava. Neko vas hoće i to odmah. Još samo da vi kažete: “Da”, i sve je spremno za novu ljubavnu priču.

Zdravlje. Mogućnosti za povrede, bilo na poslu bilo pri obavljaju sportsko–rekreativnih aktivnosti. Kod starijih pripadnika znaka hroničan umor.

Izvor: Moj astrolog

Autor: minimagazin.info

Preporuke

Nastavi na minimagazin.info